TEŞEKKÜRLER! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

TEŞEKKÜRLER!

Bu haber 26 Mart 2020 - 12:03 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

TEŞEKKÜRLER!

Cadde News Gazetesi 4. Yılını kutluyoruz. Dört yıl önce usta gazeteci Teoman Devrim ile çıktığımız yolda Cadde News Gazetesi 4. Yılını doldurdu. Yerel gazetelerin can çekiştiği bir dönemde Cadde News Gazetesi ekibini güçlendirerek yayın hayatına devam ediyor. Yeni yüzü ile bugün siz okurların karşısındayız. 4 yıl önce başladığımız yer ile bugünün arasında çile dolu günler zorlu yolları kat ederek bugünlere geldik.

Cadde News Gazetesi’nin yeni yüzü ile bundan sonraki hayatında PDF, yazılı basın ve internet gazeteciliği olarak daha geniş kapsamlı bir şekilde okurlarımız ile beraber olacağız.

PDF gazetemiz ile Medya Takip, Ajans Press ve İnterpress gibi kuruluşlar da yer alarak okurlarımız ile beraber olacağız.

Cadde News Gazetesi kadromuzu genişleterek İstanbul’un 39 ilçesi ve önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye’ye hitap etmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Cadde News Gazetemizin 4. Yıl etkinliğine bizi kırmayarak gecemizi şereflendiren ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı, genç yetenek Öykü Ülkü’ye, gazetemizin bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza ve gecemizde bizleri yalnız bırakmayacak olan tüm okurlarımıza ve dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. 

Gazetemizin 4. Yıl etkinliğinde desteklerini esirgemeyen ve gazetemizin yeni yüzünü ortaya çıkaran Antibiyotik Ajans ekibine teşekkür ederim.

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.