ADAY ADAYI KARAKURT PAŞAKÖY'DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ADAY ADAYI KARAKURT PAŞAKÖY’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Bu haber 27 Kasım 2023 - 13:12 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adayı olan Dr. Gazi Karakurt, Paşaköy’deki vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların soru, görüş ve önerilerini dinleyen Karakurt, vatandaşların ilçedeki minibüs hatlarının iptal edilip yerine otobüslerin gelmesiyle beraber büyük bir sıkıntı yaşadıklarını öğrendi.

“PAŞAKÖY’DEKİ OTOBÜS SIKINTISI ÇÖZÜLECEK”

Konu ile ilgili Sancaktepe’de yerel basınının gündeme getirdiği, Paşaköy’deki ulaşım sıkıntısı büyük yankı uyandırdı. Köyde bulunan minibüs hatlarının iptal edilmesi, yerine de KM61 otobüslerinin gelmesi 2 bine yakın kişinin ikamet ettiği Paşaköy’de büyük bir mağduriyet ortaya çıkardı. İmza toplayan köylülerin haklı isyanına kulak veren CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adayı Gazi Karakurt, sorunun detaylarını öğrendi. “Burada toplanan kalabalık, büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirterek” Karakurt’tan İBB yetkilileriyle iletişime geçip sorunun çözümü için aracı olmasını istedi.

“İBB İLE GÖRÜŞECEĞİM”

Vatandaşların anlattıklarını dikkatle dinleyip tek tek not alan Karakurt, hem ilçedeki yerel yöneticilerle hem de İBB yetkilileriyle iletişime geçerek bu sorunu ortadan kaldırmak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Sorunun çözümüne kadar Sancaktepe Belediye tarafından temin edilen ring araçlarının gün içerisinde hiç durmadan hizmet vermesi gerektiğini ifade eden Karakurt, “Bu ring araçlarının günde iki kez bu köye gelip gitmesi bu sorunu ortadan kaldırmaz. Bu araçların gün içerisinde hiç durmadan hizmet vermesi gerekiyor. Bu mağduriyetin ortaya çıkmasına kim sebep olduysa gerekli görüşmeleri yaparak çözüm bulacağız. Ring araçları için AKP ilçe başkanıyla, otobüsler için de İBB yetkilileriyle görüşeceğim. Bu sorunu kalıcı bir şekilde ortadan kaldırmamız lazım. Muhtarımızla görüştüm. Minibüs hatlarının tekrar getirilmesi gündemde… Onun da takibini yapacağız” dedi.