1. Haberler
  2. Gündem
  3. HÜSEYİN KOCAGÖZ: ŞEYMA DÖĞÜCÜ İLE YOLA DEVAM

HÜSEYİN KOCAGÖZ: ŞEYMA DÖĞÜCÜ İLE YOLA DEVAM

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdurrahman Gazi Mahallesi Muhtarı ve Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz’den Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücüye tam destek.

Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’ye desteğini açıkladı. Kocagöz, “Ülkemiz ve Sancaktepe’mizin birlik, beraberliği ve huzuru için Şeyma Döğücü başkanım ile yol yürüme kararı aldım. Bunun için 31 Mart Seçimlerinde Sancaktepe’ye daha iyi hizmet etmek önümüzdeki dönem için Şeyma Döğücü ile ‘Sancaktepe emin ellerde’ olması için tüm Sancaktepe’li hemşehrilerimden desteklerini bekliyorum” dedi.

Ülkü Ocaklarından yetişen 1984 doğumlu olan Abdurrahman Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kocagöz, sırasıyla Samandıra Ülkü Ocakları Başkanlığı, Sancaktepe MHP kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Ülkü Ocakları Yardımcılığı yaptı. 10 yıldır Abdurrahman Gazi Mahallesi Muhtarı olan Kocagöz, Sancaktepe Kent konseyi, kaymakamlık mütevelli heyeti, Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı ve birçok STK’da görev yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HÜSEYİN KOCAGÖZ: ŞEYMA DÖĞÜCÜ İLE YOLA DEVAM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin