CEMAL DOĞAN: YEĞİN’E VERİLECEK HER OY ÖZGEN NAMA’DAN ÇALINMIŞ BİR OYDUR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

CEMAL DOĞAN: YEĞİN’E VERİLECEK HER OY ÖZGEN NAMA’DAN ÇALINMIŞ BİR OYDUR

İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan sosyal medyadan yayınladığı videoları ile CHP’nin Adayı Alper Yeğin hakkında zehir zemberek açıklama. Kılıçdaroğlu ve Özgen Nama’yı sırtından bıçaklayan bir kişiye Sancaktepe’yi teslim etmeyeceğiz” dedi.

Bu haber 26 Mart 2024 - 4:30 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan sosyal medyadan yayınladığı videoları ile CHP’nin Adayı Alper Yeğin hakkında zehir zemberek açıklama. Kılıçdaroğlu ve Özgen Nama’yı sırtından bıçaklayan bir kişiye Sancaktepe’yi teslim etmeyeceğiz” dedi.

 

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile gündem olan İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan, “Alper Yeğin’e verilecek her oy Özgen Nama’dan çalınmış bir oydur. Yol arkadaşı Özgen Nama’yı sırtından hançerlemiştir. Karslı hemşehrilerime buradan sesleniyorum. Bir Karslı olarak Alper Yeğin’e vereceğiniz her oy Kars, Ardahan ve Iğdır’a hançer oyudur. 2019 seçimlerinde kendi seçim bölgesi olan sandıklarda Ekrem İmamoğlu’na 400 oy, meclis üyelerine 390 oy ve Özgen Nama’ya ne hikmetse 35 oy çıktı. Özgen beyin seçimi kaybetmesinin en büyük sebebi Alper Yeğin’dir. “Kemal Kılıçdaroğlu’nun sırtımdan hançerlediler deyişi boş bir deyiş değildir. Sancaktepe’de delegeleri toplayıp CHP Genel Merkezine götürüp Kılıcdaroğlu’na karşı oy kullandırıp geri getiren kişidir. Kılıçdaroğlu ve Özgen Nama’yı sırtından bıçaklayan bir kişiye Sancaktepe’yi teslim etmeyeceğiz”.

 

İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu alevidir. Kimse Alevilere oy vermiyor deyişini unutmadıklarını dile getiren Cemal Doğan, “Alper Bey maalesef kendi üstadını kendi mezhebini İmamoğlu’na değişmiştir. Alevi kardeşlerimizin ettiği hakarette ortada. Birlik Cem Evinde konuşması aynen şöyle. Derme çatma dedeler ve derme çatma Cem Evleri diyen bir Alper Yeğin var karşımızda. Kısacası Sancaktepe’nin başına gelebilecek en büyük felaket Alper yeğindir. Ayrıca DEM Parti Sancaktepe’de İttifak halinde. Meclis üyelerine baktığımızda 1,4,5,8,10,14,15,16 ve 32 sırada DEM Partinin adayları CHP listesinde. Kürt seçmenin oyu DEM Partini himayesi altında değil. Bende bir Kürt olarak bizim oylarımız kimsenin himayesi altında değil. DEM Partinin ilçe Başkanı öz kardeşini meclis üyesi yaptı. Şimdi Kürt seçmenlerine ve hemşehrilerime soruyorum. Binlerce Kürt genci yaşıyor. Neden onlardan biri değil de öz kardeşini getirip meclis üyesi yapıyor. Kürtlerin oyu sizin aile şirketinizin oyu değildir. Bunlara hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.