1. Haberler
  2. Sancaktepe
  3. SANCAKTEPE MUHTARLARINA GAZETEMİZDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SANCAKTEPE MUHTARLARINA GAZETEMİZDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk 31 Mart 2024 seçimlerinde Sancaktepe’de yeni seçilen ve tekrar mahallelerinde Muhtar seçilen muhtarlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe’de 31 Mart Yerel seçimlerinde seçilen muhtarları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk ziyaret etti. Gazetemizin muhtar ziyaretlerinde Muhtarlar mahallelerine yeni dönemde yapılacaklarını aktardılar. Sancaktepe mahalle muhtarları 31 Mart seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Alper Yeğin’in seçim döneminde mahalleri için verdiği vaatler gündeme gelirken muhtarların sekreter vaadi gündemin birinci maddesi oldu.

Asiye ve Halit Soytürk Gazetemiz adına 31 Mart 2024 yerel seçimlilerinde tekrar Muhtar seçilen Osmangazi Mahallesi Muhtarı Harun Dağ, Merve Mahallesi Muhtarı Nihat Bıyık,  Eyüp Sultan Mahallesi Muhtarı Mustafa Babacan, Mevlana Mahallesi Muhtarı İmren Gücükşerbetci, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Emin Güveli, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Halil Feyzullah Berber, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ, İnönü Mahallesi Muhtarı Nilüfer Kantekin, Sarıgazi Mahallesi Muhtarı Mustafa Aslantaş, Meclis Mahallesi Muhtarı Hasan Ağtepe, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Şaban Bozkurt ve yeni seçilen Akpınar Mahallesi Muhtarı Gül Özgül, Kemal Türkler Mahallesi Muhtarı Gülizar Gültekin ve Abdurrahmangazi Mahallesi Muhtarı Kemal Yılmazı ziyaret ederek yeni dönemde mahalleleri için yapılacak çalışmalar için başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SANCAKTEPE MUHTARLARINA GAZETEMİZDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin