PROF. DR. NURETTİN YİYİT’E ZİYARET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

PROF. DR. NURETTİN YİYİT’E ZİYARET

Bu haber 05 Kasım 2021 - 11:11 'de eklendi ve 219 views kez görüntülendi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi olarak atanan Prof. Dr. Nurettin Yiyit’i Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk, Çay TV İstanbul Temsilcisi Halil İbrahim Külünkoğlu ve Flas Haber İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ziyaret etti.  

Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk, Çay TV İstanbul Temsilcisi Halil İbrahim Külünkoğlu ve Flas Haber İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, Pandemi döneminde yapmış olduğu çalışmalar ile Sancaktepe İlçemizin ismini tüm dünyaya duyuran  Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ve Çekmeköy Devlet Hastanesinin başhekimliğini yapan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Nurettin Yiyit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Nurettin Yiyit’e Sancaktepe İlçesine yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür eden Halit Soytürk, yeni görevinde başarılar diledi.