ICS GRUP SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ICS GRUP SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ!

Bu haber 06 Temmuz 2021 - 21:57 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Temizlik ve Peyzaj hizmeti sektöründe 11.yılını başarı ile geride bırakan ICS GRUP kalitelinin değişmeyen adresi olmaya devam ediyor.

Sektörel portföyünü en gelişmiş teknoloji ile birleştiren .

Hızlı gelişen hizmet organizasyonu olan ICS GRUP ve Genel müdürü Ümit Evci yönetiminde, İstanbul’un simge yapıları haline gelen SİNPAŞ ALTINORAN, PREMİER KAMPÜS OFİS, ŞENGÜLLER GSM, NARLI BAHÇE, PARİMA, SİNPAŞ PALAS, BOSPHORUS CİTY, ORTAKÖY AVM, MİSYA CLUP, MARİNA ANKARA vb birçok önde gelen kurumsal işletmelere hizmet veren ICS GRUP sektörün önde gelen lider ve kurumsal firmalarından olmaya devam ediyor.

MUTLU İNSAN İLKESİ

Verilen hizmet ile insanların hayatlarını kolaylaştırmak, kendilerini özel ve mutlu hissetmelerini sağlamak, mekânları cazibe, mutluluk merkezi haline getirmek, insanların güven ve yeni deneyimler yaşatmak ilkesi ile hareket eden ICS GRUP sektördeki en iddialı cümleyi kurarak “Yaptığımız iş de her zaman daha iyisini daha yenisini, yapılmayanı ararız.” diyor.

Ümit EVCİ
ISC GRUP’ un Genel Müdür

ISC GRUP’ un Genel Müdür koltuğunda görevini yıllarca başarı ile yürüten ve Sektöre yön veren isim Ümit Evci, zirvede olmalarının sırrı olarak başarıya giden bu engebeli yolda en önemli sermayenin “Beyin Gücü” olduğunun altını çizdi. Evci, “. Bu yüzden kurumumuz bünyesinde bulunan “İK Ademi” ile sektöre eğitimli ve deneyimli yöneticiler hazırlıyoruz. Gerek teorik ve uygulamalı mesleki eğitimler, gerekse yönetim ve liderlik eğitimleriyle ICS GRUP, çalışanlarının kariyer yolculuklarına her zaman önem verir.” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ DEĞİL İŞ ORTAĞI

Evci, “ICS GRUP ‘un en önemli genetik özelliklerinden biri de müşterisiyle birlikte kazanmayı becermesidir. Müşterilerinin yer aldığı sektördeki her türlü yeniliği ve gelişmeyi takip ederek maliyetleri düşürebilecek tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Müşterisinin menfaatini ve kazancını her zaman için ön planda tutuyoruz. İşyeri kavramı genişledikçe bizim hizmet alanımızda genişlemektedir. ICS GRUP yüksek hizmet ilkelerine sadık kalarak, her geçen gün artan müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılama garantisi vermektedir. Müşterilerimiz bizim için her şeyden önce “iş ortağımızdır”. Bu birliktelik içinde biz ICS GRUP olarak en kaliteli hizmeti en doğru şekilde ve her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak sunarız” dedi.

SOSYAL PROJELER

İCS GRUP sadece iş anlamında değil yürüttüğü sosyal sorumluluk etkinlikleri ile farkındalık yaratmayı da sürdürüyor. Firma’nın Halka İlişkiler departmanı tarafından kurulan ICS GRUP Futbol Takımı isimli bir takımı bulunuyor. ICS GRUP Futbol Takımı her ne kadar organizasyon amaçlı kurulmuş olsa da turnuvalarda göstermiş olduğu başarılar ve ödüller ile basından da övgü alıyor. Ayrıca düzenlediği Futbol Turnuvası ve Ağaçlandırma Kampanyaları ile sosyal ve ulusal bir şirket olduğunun altını çiziyor.