Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İKİ HASTANENİN DOKTORLARI YEŞİL SAHADA RAKİP OLDU

Bu haber 26 Haziran 2022 - 12:51 'de eklendi ve 207 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS CADDE NEWS

İki Hastanenin doktorları Yeşil Sahada rakip oldu. Covid-19 ile mücadelede Ülkemizin ve İlçemizin ismini tüm dünyaya duyuran ve büyük başarılara imza atan Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi arasında yapılan Hali Saha Turnuvasının şampiyonu belli oldu.

İki hastane çalışanları arasında oluşturulan 25 futbol takımı ile yapılan Halı Saha Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Final maçı ALG Arena Halı Saha Spor Tesislerinde yapılan turnuvada Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Şampiyon oldu.

Feriha Öz Acil Durum Hastanesinin ekibinin Şampiyon olduğu turnuvanın son maçında Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin, Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İlhan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu hastane çalışanlarını yalnız bırakmadı.

Ülkemizin pandemi sonrası normale dönmesi ile birlikte iki hastane arasında yapılan turnuvada Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, yalnız bırakmazken turnuvanın Şampiyonluk maçını AK parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Sancaktepe ilçe protokolü ile birlikte Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ekibi şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.