YENİDOĞAN MAHALLE MUHTARLIK BİNASININ TEMELİ ATILDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

YENİDOĞAN MAHALLE MUHTARLIK BİNASININ TEMELİ ATILDI

Sancaktepe Yenidogan Mahallesi muhtarlık binasının temeli Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün katıldığı törenle atıldı.

Bu haber 19 Ekim 2022 - 12:29 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Yenidogan Mahallesi muhtarlık binasının temeli Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün katıldığı törenle atıldı.

19 Ekim münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde 100 muhtar evi projesi kapsamında Sancaktepe Yenidoğan Mahalle muhtarlık binasının temeli ilçe protokolünün katılımı ile atıldı.

Yenidoğan Mahallesi Ufuk Caddesindesi üzerinde yeni Yenidoğan Mahallesi muhtarlık binası temel atma töreni Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti ilçe Başkanı Turgay Akpınar ve ilçe Başkan Yardımcıları, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Çiftçi, Av. Ümit Şahin, Gökhan Erdoğan, Nurettin Buyruk, Sancaktepe Belediye Başkan Danışmanı Kemal Ayyıldız, ilçe birim müdürleri Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Halil Feyzullah Berber ve ilçe Muhtarları hazır bulundu.

Temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “sayın Cumhurbaşkanımız bugün Türkiye genelinde 100 yeni muhtarlık binasının temelini atılıyor. Bunlardan biriside ilçemizde Yenidoğan Mahallesi Muhtarlık binasının temelini atıyoruz. Yeni Muhtarlık binası ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ederken, bugün Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe ilçemize daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “güzel bir eser için bir aradayız. Bizler muhtarlarımızın her daim yanındayız. Sancaktepe de vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edebilmek için ilçemizde kurumlar arasında güzel bir iş birliğimiz var. İçişleri Bakanlığımızın tüm Türkiye’de yapılacak olan muhtarlık binalarımızın birinin temel atma törenini Yenidoğan Mahallesine yapıyoruz. Bu vesileyle 19 Ekim muhtarlar günü kutlu olsun “ dedi.

Cumhurbaşkanımız bu ülkede muhtarlarımıza halka hizmet eden tüm kamu kurum ve kuruluşlarına vatandaşa hizmet anlamında onların elini güçlendirmek için tüm imkanlarını sunduğunu dile getiren AK parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, “Biz hizmet ve eser anlayışı ile vatandaşa hizmet üreten bir anlayıştan geliyoruz. Bu yüzden bizim vatandaşa hizmet eden tüm kurumlarımızın eksikleri olmamalı ve vatandaşa hizmeti aksatacak durum olmaması için çalışıyoruz. Yenidoğan mahalle muhtarlık binamız ilçemize ve mahalle halkına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni muhtarlık binasının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Halil Feyzullah Berber, “Muhtar Muhtarlık kurumu 193 yıllık kurum. 193 yılda kimsenin yapamadığını veya aklına gelmemiş olan Muhtarlar Günü’nü muhtarlık kurumunun kurulduğu günde 19 Ekim tarihini bizlere armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bugün yeni muhtarlık binamızın temel atılmasına emeği olan tüm yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarından sonra Sançaktepe İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu’nun yaptığı duanın ardından Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, , AK Parti ilçe Başkanı Turgay Akpınar, , Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Halil Feyzullah Berber butonlara basarak beton mikserine start verdiler.