CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YARIN SANCAKTEPE’DE - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YARIN SANCAKTEPE’DE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Mart Cuma Günü Saat 16 da Sancaktepe’de. Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, Sancaktepe’li hemşehrilerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ karşılamaya davet etti.

Bu haber 28 Mart 2024 - 22:48 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe’de. Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Hazır mısın Sancaktepe? Türkiye Yüzyılı’nın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu büyük coşku ile karşılamaya” dedi.  Sancaktepe’mizde Birlikte yaşayalım

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Mart Cuma Günü Saat 16 da Sancaktepe’de. , Sancaktepe’li hemşehrilerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ karşılamaya davet etti.

 

Hazır mısın Sancaktepe? Diyerek Sancaktepe’lileri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ karşılamaya davet eden Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Hazır mısın Sancaktepe?

Türkiye Yüzyılı’nın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 29 Mart Cuma günü saat 16.00’da Belediye Binamızın önünde (Abdurrahmangazi Mh. Enderun Caddesi) sizlerle buluşuyor! Büyük bir çoşku ve heyecanla gerçekleştireceğimiz mitingimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.