ŞEYMA DÖĞÜCÜ, ANNESİ İÇİN MEVLİD OKUTTU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞEYMA DÖĞÜCÜ, ANNESİ İÇİN MEVLİD OKUTTU

Bu haber 19 Şubat 2022 - 13:07 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

Sanacktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün annesi Merhume Mücella Yıldırım için Kuran-I Kerim Tilaveti ve Mevlid-İ Şerif okundu

Mücella Yıldırım için Kuran-I Kerim Tilaveti ve Mevlid-İ Şerif okunduğu programda Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, taziyeleri kabul ederken program sonrası katılımcılara ikramlar ve hediyeler verildi.

Merhume Mücella Yıldırım için Sancaktepe Kadın ve Aile Merkezinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Birim Müdürleri AK Parti İlçe Yöneticileri, belediye çalışanları, Sancaktepe İlçe Siyasi parti temsilcileri STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı Mevlidi Şerif ve Kuran Tilavetinin duasını  Sancaktepe ilçe Müftüsü Muammer Turhan yaptı.

 Sanacktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün annesi Merhume Mücella Yıldırım için Kuran-I Kerim Tilaveti ve Mevlid-İ Şerif sonrası yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederken şunları dile getirdi.

Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Sanacktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Sevgili anneciğim Mücella Yıldırım için okunan Mevlid-i Şerif’e katılarak beni yalnız bırakmayan, acıma ortak olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Var olunuz.

Allah herkesin en kıymetlisine, annesine sağlıklı uzun ömürler versin, kaybedenleri ise cennetinde buluştursun. Vali Yardımcımıza, İl Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimine, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan kıymetli arkadaşlarımıza, Sancaktepe’ye birlikte hizmet ettiğimiz Kaymakamımıza, İlçe Başkanımız ve Yönetimine, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimine, Gençlik Kollarımıza, siyasi parti temsilcilerine ve değerli çalışma arkadaşlarıma, medya kuruluşlarında görev yapan değerli dostlara, dernek başkanlarımıza, STK temsilcilerine, spor kulüplerimizin yöneticilerine, başımızın tacı kıymetli komşularıma ve tüm kıymetli dostlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kuran tilaveti ve mevlidi şerif programından sonra İlçe Müftüsü Muammer Turhan yaptığı duadan sonra ikramlar verilirken Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü misafirleri dolaşarak teşekkür etti.