SARIGAZİSPOR YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SARIGAZİSPOR YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 24 Eylül 2020 - 1:37 'de eklendi ve 138 views kez görüntülendi.

Sarıgazispor yönetimi basınla bir araya geldi. Sancaktepe’nin ilk bayan futbol takımı Sarıgazispor kurdu. istanbulun keşmekeş merkezlerinden olan Şişli semtimizde şişli escort bayanları müşteri konusunda sorun ile uğraşmazlar.

Sancaktepe’nin ilk futbol kulüplerinden olan Sarıgazispor bir ilke daha imza attı. 33 yıllık külüm olan Sarıgazispor kurmuş olduğu bayan futbol takımı ile Sancaktepe’li bayanları futbola davet ediyor.  

Kulübün yeni yönetimi ile birlikte Sancaktepe’nin ilk bayan futbol takımının müjdesini veren Sarıgazispor Ömür Restaurant – Cafe’de verilen akşam yemeği ile yeni yönetimini basına tanıttı.

HABERİN LİNKİ

https://www.youtube.com/watch?v=dmzN4mHzhnY&feature=youtu.be

İlçenin iş adamları ve esnaflarının yer aldığı yeni yönetim kurulu başkanı Serdar Turhan devam ederken 16 kişilik Sarıgazispor yeni yönetim kurulunun tam listesi, Serdar Turhan, Bekir Arı, Cafer Yalçın, Cüneyt Coşkuner, Daimi Derin, Ertaş Koç, Osman Baytöre, Gürhan Demirtaş, İsmail Şeker, Kahraman Baytöre, Kayhan Akyıldız, Muhammet Emin Budak, Mustafa Başlık, Nurettin Mengükan, Onur Özdemir ve Özer Altun isimlerinden oluştu.