Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPESPOR MASTERLER PİKNİKDE BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 18 Eylül 2022 - 11:26 'de eklendi ve 219 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Sarıgazi de Sancaktepespor Masterleri Elit Master Lig’i 2022-2023 sezon öncesi piknikte bir araya geldi.

Sancaktepespor Masterler Yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları Elit Master Lig’i 2022-2023 sezon öncesi düzenlenen piknik ile eğlendiler. Sancaktepespor Masterler Kulüp Kaptanı Seçkin Kalender, Elit Master Lig’i 2022-2023 sezonuna hazır olduklarını, yeni sezon açılışı ve forma tanıtım törenine sporseverleri davet etti.

Sancaktepespor Masterler, Sancaktepe Sarıgazi bölgesinde bulunan bir piknik alanında düzenledikleri piknik ile bir araya geldi. Sancaktepespor Masterler, Sporcular, teknik heyeti ve yönetimin keyifli saatler geçirdikleri piknik ile birbirlerini daha iyi tanıma şansını buldular. Piknikde yapılan çeşitli etkinliklerin yanında yeni sezon için fikir alışverişleri ve mangal ile keyifli anlar yaşandı.

Elit Master Lig’inin 2022-2023 Sezonu Fikstürü 5 Eylül tarihinde belli olduğunu dile getiren Sancaktepespor Masterler Kaptanı Seçkin Kalender, “2021-2022 sezonunda lig ikincisi olduk. Bu yıl takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız ile çok iyi bir takım olduk. Her hafta düzenli olarak yaptığımız antrenman ve hazırlık maçlarımız ile Lig’e hazırlığımız devam ediyor. 29 Eylül 2022 Perşembe günü Saat 20:00 da Sarıgazi stadında Elit Master Lig’i 2022-2023 yılı sezon açılış ve yeni sezon forma tanıtım törenimiz de tüm Sancaltepe’li hemşehrilerimizi ve sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Elit Masterler Lig’i 2022-2023 sezonu için hazır olduklarını dile getiren Sancaktepespor Masterler Antrenörü İsmail Aras, “lig hazıklıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçen sezon ikinci olmuştuk. Bu yıl yeni katılan arkadaşlarız ile takımız daha iyi durumda. Hazırlık sürecimizde ekibimizde katılan çok değerli arkadaşlarımıza ve emek veren tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bugün burada düzenlediğimiz piknik ile tüm takım arkadaşlarımız bir birini daha iyi tanıma fırsatı buldu ve lig öncesi güzel bir organizasyon oldu” ifadelerini kullandı.