SANCAKTEPE'DE TDV KİTAP TANITIM TOPLANTISI YAPILDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DE TDV KİTAP TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Bu haber 30 Kasım 2023 - 13:00 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.
  • BuSancaktepe Müftülüğü ve Sultanbeyli Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik kitap tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Öğrencilerin bilgi birikimlerinin artması, okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanan toplantı Sancaktepe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilirken; başta Sancaktepe Müftüsü ve TDV Sancaktepe Şube Başkanı Ertuğran Mehmet Soylu’nun da katılırken, TDV İstanbul Dini Yayınlar İl sorumlusu Sadrettin Yüce, 4-6 Yaş Kur’an Kursları Koordinatörleri, TDV Çapa Vakıf Görevlileri, Ataşehir ve Altunizade TDV Dini Yayınlar satış temsilcileri katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından program Sancaktepe Müftüsü ve TDV Sancaktepe Şube Başkanı Ertuğran Mehmet Soylu’nun açılış konuşması ile başladı.

Müftü Soylu, TDV’ nın yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden ve basılan kitapların öneminden bahsetti.

Ardından Vakıf Görevlileri görsel ortamda özellikle çocuklara ve gençlere yönelik bastırılan kitapların tanıtımını gerçekleştirdiler. Programın ardından Sancaktepe Müftülüğü girişinde TDV Dini Yayınlarına ait kitap standı kurularak görevlilerimizin bilgisine ve satışına sunuldu.