Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE “YÜZ YÜZE 100 GÜN” GÖNÜL GÖNÜLE

Bu haber 21 Ağustos 2022 - 16:47 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı “Yüz Yüze 100 Gün” Gönül Gönüle programı Sancaktepe’de gerçekleşti.  

Sancaktepe’de AK Parti İl Başkanlığının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı Sancaktepe Belediye Başkanı ve İstanbul milletvekillerinin katılımı ile yapıldı. 8 mahallede yapılan programda Sancaktepe’de kurulan üye statları, STK, Esnaf, Ev, Hasta, Etkili fert ziyaretlerinin yanı sıra Yenidoğan Sosyal Tesisinin açışı yapıldı. “Yüz Yüze 100 Gün” programı Meydan Parkta Milletvekilleri ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün katılımı ile gençlik buluşması programı ile sona erdi.

Sancaktepe’nin sekiz mahallesinde kurulan ekiplere öncülük eden Milletvekillerini, AK Parti İstanbul il Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Kemal Türkler, Osmangazi, Yunus Emre, İnönü, Akpınar, Merve, Sefa ve Fatih Mahallesindeki çalışmaları ziyaret ederek esnaf, STK hasta ve etkili fert ziyaretleri yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” Gönül Gönüle Sancaktepe’deki programı kapsamında Esnaf, STK ve Sancaktepe Yenidoğan Merve Mahallesi’nde bulunan Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nin içinde yer alan tesisin açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Erol Kaya, Serkan Bayram, Osman Boyraz, Ravza Kavakçı Kan, Mihrimah Belma Satır, Müşerref Pervin Tuba Durgut ve Fatih Süleyman Denizolgun, İstanbul İl Başkan yardımcıları, Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Çiftçi, Ümit Şahin, Nurettin Buyruk, Sancaktepe İlçe Başkan yardımcıları, mahalle temsilcileri teşkilat mensupları katıldı.

Sekiz mahallede yapılan Yüz Yüze 100 Gün” Gönül Gönüle programı da yapılan çalışma ile çalışma heyetleri vatandaşı dinlediler.