SANCAKTEPE TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Bu haber 12 Aralık 2021 - 16:56 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

ancaktepe Temiz Toplum Derneği, Amatör Spor kulüpleri Başkan ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Temiz Toplum Derneği Sportif Faaliyetler Başkanı İhsan Keleş’in Aslı Kafede verdiği Kahvaltıda Sancaktepe Spor Kulüpleri ile istişare toplantısı yapıldı. Dernek Başkanı Soytürk, “Spor Kulüplerinin gençler üzerinde yaptığı çalışmalar takdire şayandır. İlçemizin yarınları için Temiz Toplum Derneğinin yapacağı çalışmalara desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Sportif Faaliyetler Başkanlığının Aslı Kafede düzenlediği Sancaktepede aktif bulunan Spor Kulüpleri Başkanları ve Yönetiçileri istişare toplantısına Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin, Sancaktepe Belediyesi Spor Müdürü Şenol Çelik, Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Av. Yunus Ustahabipoğlu, Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin, Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Sarıgazi Spor Kulüp Başkanı Serdar Turan, Sancaktepe Ortadağ Spor Kulüp Başkanı Erdal Bulut, Trabzon Samandıra Spor Kulüp Başkanı Bayram Bilgili, Sancaktepe İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü temsilcisi İsmail Aras, Sancaktepe Belediyesi Spor müdürlüğü Şefi Mahsun Karakaş, Yenidoğan Spor Kulüp Teknik Direktör Kulübü Sefer Temiz, Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Asiye Soytürk ve Cüneyt Coşkuner katıldığı kahvaltıda ilçe spor kulüpleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

“TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ 5 YIL ÖNCE KURULDU”

Temiz Toplum Derneği; beş yıl önce adıyla da müsemma toplumdaki olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek ve temiz bir toplum inşa edebilmek adına İstanbul’da kurulduğunu dile getiren Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, “Başta bağımlılıklarla mücadele olmak üzere, aileler, gençler ve sokaklar üzerine sahada tespitler yapan, yani problemi tam manasıyla ortaya koyan, hem de bu problemle mücadele edilebilecek yöntemleri geliştiren, kendi adına bir mücadele ortaya koyarken daha büyük adımlar atabilecek yetkili makamları ve mercileri harekete geçirmeye çalışan bir hareket. 5 yılda 1.500’e yakın konferans, seminer, panel gerçekleştiren, binlerce bağımlı ailesi ile iletişim kurarak evlatlarının kurtulmasına vesile olan derneğimiz, alanında önemli bir yer tutmaktadır”.

“KULÜPLERİMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR”

Soytürk; “ülkemizde 2 milyon bağımlı var! Bir bağımlının dört kişilik ailenin ferdi olduğunu düşünürsek, 8 milyon insanı direk ya da en direk etkileyen bir problem olarak karşımızda duruyor. Millet olarak büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Eğer bir mücadele ortaya koyulmazsa, eğer topyekün olumsuzluklara karşı hareket edilmezse Allah korusun gelecekte daha kötü problemleri ve daha büyük rakamları konuşmak durumunda kalabiliriz. Dernek olarak Son üç ayda Türkiye genelinde liderleri atayarak hedef olarak da 2022 yılının başına kadar 81 vilayet lideri 250 ilçe lideri ve 20 ülke lideri atayarak her alanda her şehirde her ilçede problemlerin ortadan kalkması için mücadele ortaya koymaya hedeflemektedir. Bundan dolayı Spor Kulüplerinin gençler üzerinde yaptığı çalışmalar takdire şayandır. İlçemizin yarınları için Temiz Toplum Derneğinin yapacağı çalışmalara desteklerinizi esirgemediğiniz için ve Kahvaltıya katılan tüm spor Kulüpleri Başkanlarıma ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini Kullandı.

Sancaktepe Belediyesi olarak Temiz Toplumun önemine dikkat çektiklerini dile getiren Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin, “Sporun gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuğunu ve çocuklarımızı kötülüklerden koruduğu ortadadır. Derneğinizin yapacağı çalışmalarda başta belediyemiz, kaymakamlığımız ve milli eğitimin de desteği olacağına inanıyorum. Amatör spor kulüplerimiz elinden geleni yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Aslı Kafe’de verilen Kahvaltıda Kulüp Başkanları ve Yöneticilerinin Sancaktepe Temiz Toplum Derneğinin çalışmalarını önemsediklerini ve yapılacak çalışmalarda destekleyeceklerini açıklayan kulüp başkanları toplantı yapılan istişare sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.