SANCAKTEPE ŞEHİT EMRE BAYSAL’I UNUTMADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE ŞEHİT EMRE BAYSAL’I UNUTMADI

Bu haber 27 Şubat 2022 - 23:05 'de eklendi ve 281 views kez görüntülendi.

İki yıl önce Suriye İdlib’ hain saldırısında şehit olan Sancaktepe’nin evladı Emre Baysal için Yenidoğan Yunus Emre Camii de Mevlidi Şerif okundu.

İki yıl önce Suriye’nin İdlib kentinde Rusya Savunma Bakanlığına ait uçakların düzenlediği hava saldırısında 33 Türk Askerimiz Şehit olmuştu. Suriye İdlib’deki hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal için Sancaktepe Yunus Emre Caminde bu akşam mevlit okundu.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için okutulan mevlidi şerife Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,  Sancaktepe Belediyesi Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Akyıldız, Nurettin Buyruk, Ümit Şahin, Gökhan Erdoğan Şehit Babası Uğur Baysal, Sancaktepe Kamu Müdürleri, Sancaktepe İlçe Muhtarları STK Temsilcileri şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sancaktepe Yunus Emre Caminde yapılan programda tüm şehitler ve Emre Baysal için kavurmalı pilav dağıtılırken Sancaktepe müftülüğüne bağlı hocalar Kuranı Kerim ve ilahiler okunurken İlçe Müftüsü Tüm Şehitler için dua yaptı. Cami çıkışında Miraç Kandili nedeni ile Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü vatandaşlara Kandil Simidi dağıttı.