SANCAKTEPE PROTOKOLÜ KASTAMONU BOZKURT’DA - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE PROTOKOLÜ KASTAMONU BOZKURT’DA

Bu haber 25 Ağustos 2021 - 16:27 'de eklendi ve 271 views kez görüntülendi.

Sancaktepe ‘nin yeni atanan Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,  Sancaktepe ve Sancaktepe protokolü sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Bozkurt’ta incelemelerde bulundu.

Selden zarar gören sokak ve caddelerde yetkililerden bilgi alan Sancaktepe ilçe heyeti selden zarar gören vatandaşlara yaralarının en kısa sürede sarılacağının sözünü verdi.

 “BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ”

Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Başkan Döğücü, “Kastamonulu kardeşlerime Sancaktepe’den geçmiş olsun dilekleri getirdim. Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum örgütleri afetin yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. Birlik ve dayanışma ile en kısa sürede bu günleri geride bırakacağız. Sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim ailelerine sabırlar versin” dedi.

SANCAKTEPE’NİN BÜTÜN YÖNETİMİ ORADAYDI

Heyette bulunan Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanı Haşim İskender, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir  Sancaktepe Belediye başkan yardımcıları Kemal Ayyıldız, Ümit Şahin, Hasan Kamal, Ercan Kader, Ak Parti Sancaktepe ilçe kadın kolları başkanı Sefanur Akça, Sancaktepe Belediye Sosyal işler Müdürü, Enes Dağıtmaç, Sosyal işler şefi Ahmet Kahraman, Muhtarlık işleri Müdürü İsmail Güneş başta  olmak üzere Sancaktepe’nin mahalle muhtarlarından, Hüseyin Kocagöz, Harun Dağ, Mustafa Babacan, Sadık Belkıs, Abdurrahman Bozkuş, Cengiz Dikmen, Tekin Ayılmazdır, İmren Güçükşerbetçi, Emin Güveli, Halil Feyzullah Berber, Nesim Bölgi ve Murat Bilikli  katıldı.