SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI ŞEHİT AİLELERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI ŞEHİT AİLELERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Bu haber 23 Mart 2022 - 21:48 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri Onuruna bir yemekli bir program düzenlendi.

Programın ev sahipliğini yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı selamlama konuşmasına, “ Vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve milletin birliği uğruna canlarını ortaya koyarak; Şehit olan kahramanlar onuruna düzenlemiş olduğumuz yemek programına teşrifleriyle bizi onurlandıran Şehitlerimizin kıymetli ailelerine şükranlarımı sunuyorum” diyerek başladı.

“AL BAYRAĞIMIZ İLELEBET GÖKLERDE DALGALANACAKTIR”

Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti.  “Çanakkale Zaferi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan mücadeleci ruhunun, bir ulusun, bir coğrafyayı nasıl vatan yaptığının, aziz milletimizin sahip olduğu ve özünde var olan kahramanlık duygularının bir ifadesidi olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Karakaya, ““Çanakkale Geçilmez” gerçeğini kabul ettirerek ebedi varlığımızın daim olacağının, rengini şehitlerimizin al kanından alan bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrağımızın ilelebet dalgalanacağının teminatıdır

Samandıra Motta Restorantta düzenlenen yemek programına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Meclis Başkan V. Haşim İskender, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, İlçe Yazı İşleri Müdürü Günnur Savaş, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Başan, İlçe Müftüsü Muammer Turan, İlçe Tapu Müdürü Mevlüt Akmermer, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Asım Şen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve Şehit Aileleri katıldı.