SANCAKTEPE ATA VETERANLAR HAYIRLI OLSUN - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE ATA VETERANLAR HAYIRLI OLSUN

Bu haber 25 Eylül 2022 - 23:51 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

Sancaktepespor Masterlerin ismi artık Sancaktepe ATA Veteranlar oldu. Bir sezon Sancaktepespor Masterler olarak Master Lig’lerinde mücadele eden kulüp ismi ve logosunu değiştirerek 2022-2023 sezonunda Sancaktepe ATA Veteranlar olarak devam edecek.

Yakaladığı sportif başarılar ile Sancaktepe İlçesinin ismini İstanbul’da Masterler turnuvalarında duyuran kulüp 2022-2023 sezonunda Sancaktepe ATA Veteranlar olarak devam etme kararı aldıklarını dile getiren Sancaktepe ATA Veteranlar Kulüp Başkanı Seçkin Kalender, “Sancaktepe ismini daha iyi yerlere taşımak için tüm ekibimiz ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Kalender: “İlçemize Sancaktepe Ata Veteranlar Hayırlı Olsun”

İsim benzerliğinden dolayı karışıklık yaşadığını dile getiren Sancaktepe ATA Veterenlar Kulüp Başkanı Seçkin Kalender, “Sancaktepe ATA Veterenlar olarak değiştirerek 2022-2023 ligine devam etme kararı aldık. Bugün itibariyle Liglere isim değişikliği başvurusun da bulunduk. Yönetim Kurulu ile yapmış olduğumuz toplantı sonucu Sancaktepe ATA Veterenlar Kulübü Geçici Başkanı Seçkin Kalender olarak beni uygun gördüler. Yeni ekibimiz ve Sporcu arkadaşlarımız ile 2022-2023 Veteranlar liglerinde hedefimiz şampiyonluk. İstanbul’un gelişen ilçesi Sancaktepe’mize şampiyonluğu hediye etmek ve Sancaktepe ismini daha iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz” dedi.

Bir önceki denemde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Sancaktepe ATA Veteranlar Kulüp Başkanı Seçkin Kalender, “bizlere başkanlıktan ziyade abilik yapan değerli başkanımız ender Ağır abime yapmış olduğu hizmetler için kendisine çok teşekkür ederi. Yeni yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Ender Ağır abimiz onursal başkanımız olmuştur. Yeni takımız Sancaktepe, İstanbul ve Veteranlar Lig’ine hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.

SANCAKTEPE ATA VETERANLAR KULÜBÜ

Kulüp Başkanı Seçkin KALENDER

Genel Sekreter Abdullah TINGIR

Başkan Yardımcısı Metin KELEŞ

Başkan Yardımcısı Av. Doğan ÖZ