ZİGANASPOR'UN KARDEŞ TAKIMI OLDU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ZİGANASPOR’UN KARDEŞ TAKIMI OLDU

Bu haber 03 Aralık 2023 - 14:17 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Ziganaspor kardeş takımı oldu. Kardeş takım Sancaktepe İdmangücü ( Aslanordu Gençlik ), U-14/B Kategorisinde resmi faaliyetlerine başladı.

Spor çamiası da yetiştirdiği oyuncular ile adından söz ettiren Sancaktepe Ziganaspor Sancaktepe’nin geçlerini gelecege hazırlamak için çalışmalarını yüttüğü yeni pilot takımı Sancaktepe İdmangücü ile geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalışmalarına başladı.

Sancaktepe Ziganaspor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Sancaktepe İdmangücü’nün ilk galibiyetini aldığını duyurdu.

Sancaktepe Ziganaspor yaptığı paylaşımda, “Kulübümüzün, Pilot Takımı Olarak Çalışmalarını Sürdüren; Sancaktepe İdmangücü ( Aslanordu Gençlik ), U-14/B Kategorisi İle Resmî Olarak Faaliyetlerine Başlamıştır. Kulübümüzün, Pilot Takımı Olarak Çalışmalarını Sürdüren; Sancaktepe İdmangücü ( Aslanordu Gençlik ), U-14/B Kategorisi İle Resmî Olarak Faaliyetlerine Başlamıştır.

Kulübümüz S.Ziganaspor’un;

Futbol Okullarımız İle Birlikte Gelecek Dönemde En Büyük Oyuncu Rezervini Karşılayacağını Düşündüğümüz Pilot Takımımız Sancaktepe İdmangücü, Bugün Oynanan U-14/B Kategorisi 8. Hafta Karşılaşmasında Heybeliada’yı 2-1 Mağlup Ederek İlk Galibiyetine Ulaşmıştır.

Sporcularımız ve Teknik Ekibimizi Kutlar Başarılarının Devamını Dileriz.

Maç Kaçırmaksızın Bizimle Birlikte Olan Velilerimize Teşekkür Ederiz” ifafeleri kullandı.