SANCAKTEPE KADINLARI DOLU DİZGİN - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE KADINLARI DOLU DİZGİN

Bu haber 02 Aralık 2023 - 23:54 'de eklendi ve 162 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE

TFF kadınlar 2.liginde mücadele eden Sancaktepe Belediye Spor Kadın Futbol Takmı kendi sahasında misafir ettiği Nur Çelik 5-0 yenerek yoluna dolu dizgin devam ediyor.

İstanbul’un tek Kadın Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün Kadınlara yönelik başarılı projelerinden olan ve Teknik direktör İsmail Aras’ın yönetimindeki Sancaktepe Belediye Spor Kadın Futbol Takımı TFF Kadınlar 2.Lig’inde 2. hafta maçını Sarıgazi Stadında konuk ettiği Nur Çelik SK 5-0 yenerek Sancaktepe’nin gururu oldu.

Sarıgazi Stadında Nur Çelik SK’yı konuk eden Sancaktepe Belediye Spor Kadın Futbol Takımı 5-0 yendi. İki haftada alınan başarılar Sancaktepe kadınları dolu dizgin geliyor dedirtti.

TFF kadınlar 2.liginin 2. haftasında rakibi Nur çelik SK karşısında çok rahat bir oyun sergileyen Sancaktepe SK  Melisa Işık (2), Demet Dumrul (2) ve Kübra Altıntaşın golleri ile 5-0lık bir skorla maçın galibi oldu.

Takım birliği ve bütünlüğü ile hareket eden Sancaktepe ön alanda baskılı bir oyun anlayışı ile daima rakibe zor anlar yaşatarak izleyicilerine keyifli bir seyir zevki sundular.

Haftayı farklı bir galibiyetle  kapatan İsmail Aras’ın öğrencileri gelecek hafta  Tuzla’ya konuk olacak.

bu