SANCAKTEPE 26 MART’A HAZIRLANIYOR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE 26 MART’A HAZIRLANIYOR

Bu haber 13 Mart 2022 - 15:23 'de eklendi ve 553 views kez görüntülendi.

Ülkemizin ve Sancaktepe’nin yarınları için Sancaktepe Temiz Toplum Derneği tarihe geçecek 26 tarihine hazırlanıyor.  

26 Mart Cumartesi günü Kadir Topbaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan ‘Her İnsan Bir Dünyadır’ sempozyumu ve ‘Temiz Toplum Yolunda Sancaktepe’ Çalıştayı öncesi hazırlık ve istişare toplantısını Motto Rastaurant’ta gerçekleştirdi.  

Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk’ün ev sahipliğinde davetliler Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit, Sancaktepe İlhan Varank Hastanesi Başhekimi Alpaslan Tanoğlu, Sancaktepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İlhan, Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan, Sempozyum ve Çalıştayı Koordinatörü Arşiv Uzmanı/Tarihçi Savaş Songur,  Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı ve Fatih Mahallesi Muhtarı Sadık Belkıs, Abdurrahmangazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kocagöz, Akpınar Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Bozkuş, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ, Eyüp Sultan Mahallesi Muhtarı Mustafa Babacan, Hilal Mahallesi Muhtarı Nesim Bölgi, İnönü Mahallesi Muhtarı Nilüfer Kantekin, Merve Mahallesi Muhtarı Nihat Bıyık, Osmangazi Mahalle Muhtarı Harun Dağ, Veysel Karani Mahalle Muhtarı Tekin Ayılmazdır, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Halil Feyzullah Berber, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Emin Güveli, Paşaköy Mahalle Muhtarı Şaban Korkut Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Yönetimi, İlçe Gençlik Hareketi, Anne Hareketi Yönetimi, Sancaktepe Temiz Toplum gönüllüleri ve misafirler katıldı.

 ‘Her İnsan Bir Dünyadır’ sempozyumu ve ‘Temiz Toplum Yolunda Sancaktepe’ Çalıştayı öncesi hazırlık ve istişare toplantısında son hazırlıklar gözden geçirildi. Sempozyum ve Çalıştayın önemine dikkat çeken konuşmalar ve istişareler yapıldı.

İstişare toplantısı sonrası basına yapılan çalışmalar sempozyum ve çalışmalar ile son durum hakkında bilgi veren Düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, her türlü bağımlılık konusunda bu tür toplantıların istişarelerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük dediler. Sempozyum ve Çalıştay da bildiri sunacak görüş beyan edecek uzmanlık alanlarının geniş yelpazesini vurgulayarak 26 martta konuya ilgi duyan herkesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezine davete ettiler.