SAADETLİ KADINLAR HOCASINI UNUTMADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SAADETLİ KADINLAR HOCASINI UNUTMADI

Bu haber 01 Mart 2021 - 22:05 'de eklendi ve 297 views kez görüntülendi.

SAADETLİ KADINLAR HOCASINI UNUTMADI

Sancaktepe Saadet Partisi Kadın Kolları hocasını unutmadı.

54. Hükümetin Efsane Başbakanı, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Vefatının 10. Yıl dönümü münasebetiyle Samandıra merkezde Milli Gazete Erbakan özel sayısı ve helva dağıtımı yapıldı.

Saadet Partisi Sancaktepe Kadın Kolları, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Vefatının 10. Yıl dönümü münasebetiyle Samandıra Merkezde Milli Gazete Erbakan özel sayısı ve helva dağıtımı yaptı. Kurulan stantta Milli Gazete ve helva dağıtımı yapan Saadet Partisi Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Nurşen Tekkan, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk’ün sorularını cevapladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Vefatının 10. Yılı münasebetiyle helva dağıtımı yaptıklarını dile getiren Saadet partisi Sancaktepe Kadın kolları Başkanı Nurşen Tekkan, “bugün merhum Erbakan hocamızın 10. Yılı vefatının münasebetiyle kurmuş olduğumuz stant da Milli Gazete Erbakan özel sayısı ve helva dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Erbakan hocamız sadece ülkemize değil tüm Dünyanın hocası. Yapmış olduğu çalışmalar ile tüm dünyanın saadeti için mücadele eden büyüğümüzü gelecek nesillere tanıtmak için bir çalışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.