SAADET PARTİSİ İTTİFAK KARARINI AÇIKLADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SAADET PARTİSİ İTTİFAK KARARINI AÇIKLADI

Bu haber 04 Nisan 2021 - 13:49 'de eklendi ve 170 views kez görüntülendi.

SAADET PARTİSİ İTTİFAK KARARINI AÇIKLADI

Son aylarda partisi hakkın da çıkan ittifak söylentilerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu son noktayı koydu.

Türkiye’de Yaşanan ekonomik sıkıntılar ile birlikte vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısını gündeme getirmek için “Geçim İttifakı” çağrısı yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “gelin geçim ittifakı kuralım. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, hayır diyelim” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2 Nisan Cuma günü sosyal medya hesabından Cumartesi günü 11.00 de “Merak ettiklerinizi yarın açıklıyoruz!” başlıklı bir video yayınlamıştı. İl Başkanları toplantısında basına açık bölümünde son aylarda Saadet Partisi hangi ittifakta olacak tartışmalarına Geçim İttifakında olduğunu açıklayarak tartışmalara son veren Karamollaoğlu, “vatandaşımızın geçim şartları zorda, hayat pahalılığı var. Kirasını ve elektriği ödeyemiyor, kredi borcu olduğu için açlık sınırında ve gelir dağılımında adaletsizlik var. Gelin “Geçim İttifakı” kuralım” ifadelerini kullandı.