MURAT ŞAHİN; SANCAKTEPE GELECEĞE HAZIRLANIYOR -Sancaktepe News

SON DAKİKA

MURAT ŞAHİN; SANCAKTEPE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Bu haber 25 Eylül 2020 - 0:35 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

MURAT ŞAHİN; SANCAKTEPE GELECEĞE HAZIRLANIYOR 

Gelecek Partisine üye olanlara rozetleri takıldı. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahinin yeni üyelere rozet taktığı tören Gönül Sofrası tesislerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında 22 Eylül Salı günü yapıldı. Kalabalık semtimizde gaziosmanpaşa escort kadınlar kendi kişisel bakımlarına oldukça dikkat ederler. 

https://www.youtube.com/watch?v=7RJcW61D8uE
SANCAKTEPE GELECEĞE HAZIRLANIYOR 

Rozet Takma Töreninde Sancaktepe News TV’nin mikrofonuna açıklamada bulunan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, “İlçe Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde oluşumu gerçekleştirdiler. Gelecek Partisi olarak İstanbul’un tamamı için çalışmamıza devam ediyoruz. Ülkemizin ve İstanbul’umuzun yarınları için gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“Sancaktepe geleceğe hazırlanıyor” 

Gelecek Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Murat Şahin, rozet takma töreninde Sancaktepe News TV’nin mikrofonuna açıklamada bulunan Şahin, “yeni kurduğumuz ilçemizde üye sayımız 500 yaklaşmış durumdayız. Pandemi tedbirleri kapsamında yaptığımız üye katılım programımızı temsili arkadaşlarımızla sınırlı tutuk. Sancaktepe’nin geleceği için cadde ve sokaklarındayız. Kuruluşumuzun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen  her geçen gün artan ilgi ile Sancaktepe’nin geleceği için çalışıyoruz. İlçemizde artık Gelecek Partisi var” dedi.

Covid-19 tedbirlerinin uygulandığı rozet takma törenine Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İstanbul İl Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, İstanbul İl Teşkilat Sorumlusu Cihan Tiryaki,  Sancaktepe İlçe Başkanı Murat Şahin ve partililer katıldığı program yapılan konuşmaların ardından yeni üyelerin rozetleri takıldı.  Topluca günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından rozet takma töreni sona erdi.