MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bu haber 23 Mayıs 2020 - 17:52 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mustafa Babacan, “643 aileye ulaşmanın haklı gururunu yaşarken süreçte destek veren kurum ve şahıslara teşekkür etti.

643 AİLEYE UMUT OLDU

Koranavirüs sürecinde Eyüp Sultan Mahalle Muhtarlığı olarak 643 aileye umut olduklarını diler getiren Mustafa Babacan, “iki buçuk ayda bu yorucu süreçte ihtiyaç sahibi ailelere İBB’den 55 gıda kolisi, Kızılay Sancaktepe Şubesinden15 aile nakdi yardım yapıldı. Muhtarlığımızın çalışmaları ile 600 gıda kolisi, 73 adet fatura, 26 hanemizin kirası, 94 ailemize nakit yardımlarımızı hayırda birbirleriyle yarışan, bizlere güvenip fitre, fidye, zekatını bizlere veren ve aracı kılanlara teşekkür ederim” dedi

GÜVENİP DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR

İki buçuk aylık çok yoğun sıkıntılı ve yorucu bu süreç geçirdiklerini dile getiren Muhtar Mustafa Babacan, “643 aileye umut olmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen İBB’ye Kızılay Sancaktepe Şubesine, hayırda birbirleriyle adeta yarışan, bizlere güvenip fitre, fidye, zekat, nakdi yardımı ve gıda kolisi bırakan tüm komşularıma, dostlarıma mahalle sakinlerine ve şirket sahibi abilerime kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Çalışmalarda her daim yanımda olan, sağlıklarını benimle birlikte tehlikeye atan, gerek koşturarak gerek taşıyarak canlarını mallarını siper eden can dostlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mustafa Babacanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koranavirüs sürecinde yapılan çalışmalarına destek verenlerin arasında Sancaktepe Belediyesinin bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Sancaktepe Belediyesi bu süreçte muhtarları yok mu saydı?