MHP BAŞKANI ARZU KARAALİOĞLU'NDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MHP BAŞKANI ARZU KARAALİOĞLU’NDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 03 Aralık 2023 - 15:03 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Sancaktepe MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj paylaştı.

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından anlamlı bir tarihtir.

İşte bu anlamlı tarih dolayısıyla Başkan Karaalioğlu günün önemi ve anlamının altını çizen açıklamalarda bulundu.

  “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Karaalioğlu mesajında şunları söyledi. “Engelli olmak kabahat, kusur, eksiklik veya acziyet değildir. Şayet gerçek bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, zihinlerdeki pürüzler, vicdandaki lekelerdir. Engelli kardeşlerimizin, hayatlarını huzur ve güven içinde sürdürebilmeleri, kendi kendilerine yetebilecek kıvam ve kabiliyete sahip olabilmeleri başlıca hedefimizdir. Biz var olduğumuz müddetçe engelli kardeşlerimiz hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak, yalnız olmayacak, umutları boşa çıkmayacaktır”

“Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepsine birden huzur, başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum. Onları sadece bugün değil, nefes alıp verdiğimiz her an hatırımızdan çıkarmadığımızı, çıkarmayacağımızı özellikle bilmelerini ümit ve temenni ediyorum”