MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR - Sancaktepe News MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR GÜNDEM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR

Bu haber 30 Mayıs 2020 - 2:36 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR

Çekmeköy Belediyesi Kurban Pazarını Meclis Mahallelisi halkı koku ve sinek nedeni ile istemiyor.

Sancaktepe’nin girişi olan Eski Askeri Lojmanların yıkılması sonucu oluşan yeşil alanda son yıllarda Çekmeköy Belediyesi tarafından kurulan hayvan pazarının bu yıl tekrar kurulacağı ideasına Meclis Mahallesi sakinlerinden büyük tepki. Sancaktepe News TV mikrofonlarına konuşan birçok mahalle sakinleri son yıllarda hayvan Pazar nedeniyle oluşan koku ve sineklerden rahatsız olduklarını dile getiren mahalle sakinleri bu alanını park ve mesire alanı yapılarak meclis mahallesine nefes aldıran yeşil alan olarak kalmasını istiyor.

MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR

20 dönüm alana sahip olan eski Askeri lojmanların yıkılmasının ardından Çekmeköy Belediyesi Kurban Pazarı olarak kullanılan alanın koranavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde tekrar hayvan pazarı kurulacağı söylentisi mahalleliyi tedirgin ediyor. 20 dönümlük alanın kontrolsüz olduğunu dile getiren vatandaşlar mahallenin hemen yanında olan alanın temizlik ve güvenlik tedbirleri alınarak temiz ve nezih bir ortamın sağlanmasını isteyen vatandaşlar Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’den bu istekleri oldu.