Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MADEN DERESİ RÜMEYSA RESTAURANT SİZLERİ BEKLİYOR

Bu haber 03 Ağustos 2021 - 20:43 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

Essiz Manzarasıyla Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanı, Sakarya’nın denizi ile bütünleşmiş iki güzel ilçesi Karasu ve Kocaali’nin sınırında bulunan yeşili, doğası, piknik alanının yanında Bungalov Odaları ile aklınıza gelebilecek güzel yerlerden bir tanesi, Maden Deresi Rümeysa Mesire Alanı sizleri bekliyor.

Maden Deresinin essiz doğasının tam ortasında iki kişilik Bungalov Odaları ile misafirlerine derenin sesi ve yeşil doğasıyla hizmet veren Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanın işletmecisi Mustafa İnce, “Misafirlerimize mangalda Et, Tavuk ve Balık ürünleri sunmaktayız” dedi.

BUNGALOV ODALARIMIZ HİZMETTE GİRDİ

Maden Deresinin essiz doğasını da günü birlik konaklamak isteyen müşterilerine Bungalov odaları hizmet verdiklerini dile getiren Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanın işletmecisi Mustafa İnce, “bu yıl Bungalov odalarımız ile misafirlerimize hizmet vermeye başladık. Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanı olarak Mangal hizmetimiz Pirzola, Biftek, Köfte, Kanat Tavuk But, Sucuk ve Alabalık çeşitlerinin yanında Dana ve Kuzu saç kavurması ve misafirlerimize semaverde Çay doğal Ayran hizmetleri vermekteyiz”.

MANGAL, SAC KAVURMA VE KENDİN PİŞİR…

Hizmete giren Bungalov odalarının yanında Maden Deresinin eşiz güzelliğinde Mangal, Sac Kavurma gibi çeşitli ürünler ile hizmet sunduklarını dile getiren Mustafa İnce, “Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanı olarak isteğe göre masasını hazırlayıp mangalı yakıp misafirlerimiz kendileri de pişire biliyorlar bunu yanında isteyen misafirlerimize kilo ile Et ve Tavuk ürünlerini hizmeti veriyoruz. Aynı zamanda Köy ürünleri satış reyonumuzda Kuzu Eti, Büyük Baş Hayvan Eti, Süt, Köy Yumurtası, Köy Ekmeği Tarhana, Ev Makarnası, Yufka, Sebze Meyve Ihlamur, Fındık ve bölgemize özgü ürünlerin satışı yapılmaktadır”.

SİZE SADECE 2,5 SAAT UZAKLIKTA

Sakarya’nın Karasu Kuyumculu Mahallesinden ulaşım kolaylığı olan yeşil alanlarıyla, Maden Deresinin sesi ile doğanın birleşip eşsiz manzarasıyla son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bölgeler arasına giren Maden Deresi İstanbul’a 2,5 saat uzaklıkta. Günübirlik bir gezi yapmayı planlıyorsanız aileniz ve dostlarınızla birlikte Maden Deresi Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanında sizleri güler yüz, temiz ortamı, yeşil alanlarıyla doğanın bilinmeyen bu farklı yüzü sizleri bekliyor.

Maden Deresi Rümeysa Restaurant ve Mesire Alanında toplu organizasyonlar ailece rahat ve huzurlu bir ortamda güzel bir gün geçirmeniz için her şey düşünülmüş. Bizlere ulaşmak bir telefon kadar yakın. Tel: 0546 647 16 60