Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KARABÜK KELTEPE KAYAK MERKEZİ NURETTİN YİYİT’İ AĞIRLADI

Bu haber 26 Şubat 2022 - 21:21 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

Karabük Keltepe Kayak Merkezi Kayak sevenlere alternatif olmaya devam ediyor.

Pandeminin başından beri Sancaktepede yaptığı çalışmalar ile Sancaktepe’nin ismini tüm dünyaya duyuran İstanbul Çam Sakura Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit,
Memleketi Karabük’te Türkiye’nin 53. Kayak Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Karabük Keltepe Kayak Merkezinde kayak yaptı.

Fırsat buldukça memleketi Karabük’te Türkiye’nin 53. Kayak Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Keltepe Kayak Merkezini ziyaret ederek kayak yapan İstanbul Çam Sakura Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, kayak sevenleri Karabük Keltepe Kayak Merkezinde kayak yapmaya davet etti.

Kayak sevenlerin alternatifi olan Karabük Keltepe Kayak Merkezine bu hafta İstanbul Çam Sakura Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Karabük Üniversitesi, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve 3 Nisan Karabük Bilim ve Araştırma Derneği arasında “Dış Ticaret Elçileri ve Uyum Projesi” kapsamında 50 öğrenci Keltepe Kayak Merkezinin misafiri oldu.