Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE “MONT VE BOT” KAMPANYASI

Bu haber 09 Kasım 2021 - 16:22 'de eklendi ve 137 views kez görüntülendi.

ATLAS Derneği gönüllülerinin bağışları ile İç Anadolu Bölgesinde Köy Okullarındaki Öğrencilere Bot ve Mont hediyeleri ulaştırılmak üzere 3 Aralık’ta yola çıkıyor

Çaz-Der ve Atlas Derneği, 18 Köy Derneği ile birlikte “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında Çekerek, Aydıncık, ve Zile bölgelerinde bulunan, Toraman, Başalan, Kırkdilim, Doğanoğlu, Alihoca, Gümüşkaş, Büyüaköz, Şeyh Köyü, Küçükaköz, Yūcepınar, Karı Köy, ve yaklaşık, 18 Köy okullarında eğitim gören 350 öğrenciye kışlık bot ve mont hediyeleri tek tek dağıtılacak.  Çocuklarımızın mutluluğu, hepimizin mutluğu. Bu mutluluğu bizlere yaşatan ÇAZ-DER Başkanı Hamza Azmaz ve ATLAS Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferda Altıntaş ve gönüllülerine çok teşekkür ederiz.

DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ!

Atlas ve Çaz-Der Yardım Derneği Başkanları Ferda Altıntaş ve Hamza Azmaz’ın ortaklaşa yaptığı açıklamada, “Ortaokul ve lise öğrencilerimize faaliyetlerimizi her yıl yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu yardımlarımızı köy okullarındaki ile alakalı kırtasiye, çanta, Bot, Mont ve. Benzeri yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Dernek, olarak Eğitime Desteği Önemsiyoruz, bizlere ulaşan bağışlar neticesinde toplanan malzemeleri köy Okullarına götürerek hem öğrencilerle vakit geçiriyoruz hem de hediyelerimizi veriyoruz. Çocuklar’ bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. Hep birlikte el ele vererek bu tür çalışmalarımıza hız kesmeden ömrümüz yettiğince devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.