İBRAHİM ÖZKAN’DAN SANCAKTEPE BELEDİYESİNE TEPKİ -Sancaktepe News

SON DAKİKA

İBRAHİM ÖZKAN’DAN SANCAKTEPE BELEDİYESİNE TEPKİ

Bu haber 20 Temmuz 2020 - 5:06 'de eklendi ve 280 views kez görüntülendi.

İBRAHİM ÖZKAN’DAN SANCAKTEPE BELEDİYESİNE TEPKİ

İbrahim Özkan, Sancaktepe’de Kreş İçin Yer Arıyoruz.

Sancaktepe Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporunda kreş ve katlı otopark ve semt pazarının yapımıdı İBB’nin yeni yönetimi tarafından durdurulmuştur ibaresine tepki gösteren İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi İbrahim, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk’e açıklamada bulundu.

İBB olarak Sancaktepe’de kreş yapımı için yer aradıklarını dile getiren İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özkan, “Sancaktepe Belediyesinin hazırladığı 2019 yılı faaliyet raporu yanlıştır. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun seçim vadinde olan 150 mahalleye kreş için Sancaktepe’de iki adet kreş yapmak için yer aramaktayız. Sanacaktepe Belediyesi herhangi bir yer göstermiyor” dedi.

“KREŞ İÇİN YER ARIYORUZ”

Sancaktepe Belediyesinin kreş için Büyükşehir’e yer göstermediğini dile getiren İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, “ilçemize bir tane kreş yaptık. Sancaktepe’mizin Şehidi Emre Baysal’ın ismini verdik. Kreşin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü davetli olduğu halde katılmadı. İlçemize İki tane daha hemen kreş yapmak istiyoruz.  Maalesef Sancaktepe Belediyesi Büyükşehir’e yer göstermiyor. Sanki Sancaktepe Belediyesi, İBB’nin Sancaktepe’ye hizmet yapmasını istemiyor görüntüsü veriyor” dedi.

“RAPOR SİYASİ”

Sancaktepe Belediyesinin kreş konusunda yardımcı olmadığını dile getiren Özkan, “2019 faaliyet raporunda İBB için yazılan bölümler gerçeği yansıtmıyor. Sancaktepe’nin yarınları için tüm engellemelere rağmen Sancaktepe halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Yazılan faaliyet raporu gerçeği yansıtmıyor ve rapor tamamen siyasidir” ifadelerini kullandı.