HAMSİ FESTİVALİ ERTELENDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

HAMSİ FESTİVALİ ERTELENDİ

Bu haber 13 Şubat 2022 - 12:52 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

4. Hamsi Festivali ertelendi. Sancaktepe Trabzonlular Derneği geleneksel hale getirdiği Hamsi Festivali Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün annesi Mücella Yıldırım vefatı nedeni ile ertelendi.  

Sancaktepe Trabzonlular Derneğinin bugün yapılması planlanan 4. Hamsi Festivali Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün merhum annesi Mücella Yıldırım hanımefendinin sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat haberinin ardından bir hafta sonrasına ertelendi.

Cenaze haberini alarak Çorum’a yolculuk yapan Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, “Sancaktepe Belediye Başkanımız Sn. Av. Şeyma Döğücü hanımefendinin annesi merhum Mücella Yıldırım teyzemizin vefatı dolayısı ile bugün yapmayı planladığımız 4. Hamsi festivalimizi bir hafta sonra aynı saatte tekrarlama kararı aldık. 20 Şubat Pazar günü saat 13 de Samandıra Saat Kulesi Meydanın da yapacağız. Merhume annemiz Mücella Yıldırım hanımefendiye Allahtan Rahmet dileriz. Mekânı cennet olsun. Başta Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü Hanımefendi olmak üzere Yıldırım Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.