HALİL GÜLYAZ; AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, HALKIN YANINDA OLUN!Sancaktepe News

SON DAKİKA

HALİL GÜLYAZ; AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, HALKIN YANINDA OLUN!

Bu haber 26 Şubat 2021 - 23:51 'de eklendi ve 296 views kez görüntülendi.

HALİL GÜLYAZ; AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, HALKIN YANINDA OLUN!

Sancaktepe Belediyesi satmaya devam ediyor. Sancaktepe kaymakamlık binasının İçişleri Bakanlığına satışından sonra Sancaktepe Belediyesi park satışı ile gündemde.  

01 Mart 2021 Pazartesi günü Sancaktepe Belediye Meclisine gelecek olan plan değişikliği ile Meclis Mahallesindeki 2020m²’lik park alanını imar planı değişikliği ile özel bir şirkete peşkeş çekilmemesi için Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile AK Partili Meclis Üyelerine seslenen İYİ Parti Sancaktepe Belediyesi Gurup Başkan Vekili Halil Gülyaz; “hiç değilse bir sefer Sancaktepe halkının yanında olun” çağrısı yaptı.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, İYİ Parti Sancaktepe Belediyesi Gurup Başkan Vekili Halil Gülyaz; “Sancaktepe de park alanı peşkeş çekiliyor. Uyan Sancaktepe kimler kazanıyor. Kaybeden belli Sancaktepe halkı. Millet pandemiden dolayı geçim derdinde Sancaktepe Belediyesi rant derdinde diyerek yaptığı paylaşımda şöyle devam etti.

Halil GÜLYAZ
İYİ Parti Sancaktepe Belediyesi Gurup Başkan Vekili

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, HALKININ YANINDA OLUN!

Sancaktepe de park alanı peşkeş çekildiğini dile getiren İYİ Parti Sancaktepe Belediyesi Gurup Başkan Vekili Halil Gülyaz; “uyan Sancaktepe kimler kazanıyor. Kaybeden belli Sancaktepe halkı. Millet pandemiden dolayı geçim derdinde Sancaktepe Belediyesi rant derdinde. 50 – 100 m² alanlara park yapan Sancaktepe Belediyesi Sancaktepe halkına ait Meclis mahallesinde bulunan 2020m²’lik park alanını imar planı değişikliği ile özel bir şirkete peşkeş çekiyor”.

01Mart 2021 Pazartesi Sancaktepe Belediye Meclisinde plan değişikliğinin gündeme geleceğini dile getiren Halil Gülyaz; “Meclis mahallesindeki park alanı mahallelinin elinden alınmak isteniyor. Yapamayacaksınız. İzin vermeyeceğiz. AK Partili meclis üyelerine sesleniyoruz park alanıma dokunma. Bari bu adaletsizliğe izin vermeyin. Hiç değilse bir sefer Sancaktepe halkının yanında olun. Bu hukuksuzluğa bu adaletsizliğe Sancaktepe’li meclis üyeleri olarak bizlere destek olun ve Ret oyu kullanın. İYİ Parti Millet İttifakı olarak Sancaktepe meclisinde de itiraz edeceğiz. Tüm yasal haklarımızı kullanacağız” ifadelerini kullandı.