Sancaktepe News GÜNDEM % Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ESRA İLE ÖZGÜR, GÖRKEMLİ DÜĞÜN ile DÜNYA EVİNE GİRDİ

Bu haber 05 Eylül 2021 - 13:50 'de eklendi ve 225 views kez görüntülendi.

Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş’ın biricik kızı Esra ile Özgür Keleş, Hayat Ağacı Kır Bahçesinde yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdi.

Emine ve Ahmet Keleş’in oğlu Özgür ile Birsen ve Turgut Daş’ın kızı Esra, Beykoz Hayat Ağacı Kır Bahçesinde gelin ve damadın akraba, dostları, sevenleriyle ve Gazetemiz Genel Müdürü Halit soytürk ve Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk çiftinin de katıldığı düğün ile evlendiler.

Hayat Ağacı Kır Bahçesinde yapılan düğünde Esra (Daş) ve Özgür Keleş çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken kız babası Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut ve eşi Birsen Daş düğüne katılan misafirlerle tek tek ilgilendi. Siyaset, STK, Spor camiasının yanında Daş ve Keleş ailesinden çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Özgür Keleş ve Esra Keleş (Daş) çifti kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Takı merasiminden sonra pasta kesimi ve yöresel oyunlarla düğünde konukların ve genç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.

Esra (Daş) ve Özgür Keleş çiftinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Halit, Asiye Soytürk çiftti genç çiftte mutluluklar dilerken kız babası Sancaktepespor Kulübü Başkanı Turgut Daş, “bugün bir babanın en mutlu olduğu gün. İki ailenin bir araya gelmesi ile birlikte bende bir evlat sahibi daha olduğum gün. Bu güzel duyguyu Allah (C.C) tüm anne ve babalara nasip etmesini temenni ediyorum. Biricik kızımın bu güzel düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  

Cadde ve Sancaktepe News ailesi olarak Özgür, Esra Keleş çiftini tebrik ediyoruz ve ömür boyu mutluluklar dileriz.