Sancaktepe News GÜNDEM - GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DURSUN KURUÇAY; BAYRAMDA BASKI VE ZULÜM GÖRENLERİ DE UNUTMAYALIM

Bu haber 18 Temmuz 2021 - 22:09 'de eklendi ve 125 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’de sosyal sorumluluk projeleri ve yürüttüğü siyaset ile tanınan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Kuruçay, vatandaşların Kurban Bayramı’nı yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

“Güzellikleri içerisinde barındıran bayramlarımız düşmanlıkları, kinleri nefretleri köreltir.” diyen Kuruçay, “Bayramların bizler için anlamı ve değeri çok büyüktür. Hepimizin ortak değeridir, faziletleri ise çok yüksektir. Yüce dinimiz bayramların önemine dikkat çekmiş, dua kapıları sonuna kadar aralanmıştır. Bayramların, toplumların iyilik, dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşma duygularının pekişmesine vesile olduğu için ayrı bir anlamı olduğunu söyleyen Kuruçay, “Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren bir Kurban Bayramı’na yaklaşmanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

BAYRAM DA BASKI VE ZULÜM GÖRENLERİ DE UNUTMAYALIM

Dursun Kuruçay, “İYİ Parti olarak bizim söylemlerimiz gibi diğer siyasi erklerden de maneviyatı yoğun olan bu özel günlerde, siyasi iklimin daha yumuşak, sevgi ve dostluk bağlarını daha da güçlendirici mesajlar bekliyoruz. Dünya’nın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç tüm kardeşlerimizin acılarını yüreğimizin en derininde hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nın bütün insanlığa, İslam âlemine, Dünya’nın çeşitli yerlerinde baskı ve zulüm altında kalmış tüm mazlumlara ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” şeklinde konuştu.