DÖĞÜCÜ, BU FİDANLAR GELECEĞE KÖK SALACAK -Sancaktepe News

SON DAKİKA

DÖĞÜCÜ, BU FİDANLAR GELECEĞE KÖK SALACAK

Bu haber 10 Mayıs 2020 - 22:45 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

DÖĞÜCÜ, BU FİDANLAR GELECEĞE KÖK SALACAK

Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli 400 sağlıkçı kadın için fidan dikimi yapıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, 10 Ocak Anneler günü nedeni ile Sahra Hastanesi’nin Bahçesine 400 Sağlıkçı Annenin İsminin verildiği fidanları Sahra Hastanesi’nin Bahçesine dikimini gerçekleştirdi.

İstanbul’un tek Kadın Belediye Başkanı olması, bu yıl 10 Ocak Anneler günü nedeni ve Ülkemizde Koranavirüsle mücadelede ismi gündemde olan Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan 400 sağlık çalışanı annenin ismini alan fidanların dikimini Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit ve hastane personeli ile birlikte ağaç dikimi yaptı.

SAHRA HASTANESİNE 400 FİDAN DİKİLDİ

Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışan annelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Bu Anneler Günü’nü zorlukla, çocuklarından ayrı ve evlerine gidemeyerek geçirmiş sağlık çalışanı annelerimize hediye etmek istedik. Bu hediyenin kalıcı bir hediye olması gerektiğini düşündük. Sahra Hastanemizin bahçesine sağlık çalışanı annelerimiz için birer fidan diktik. Onlar şu anda incecik birer fidanlar ama çok yakında büyüyecekler ve bu annelerimiz sağlıkla çocuklarıyla birlikte gölgesinde dinlenecekler” dedi.

KORANA NEDENİYLE BU RAMAZAN DA MAALESEF BÖYLE

Kendisinin de anne olduğunu dile getiren ve İstanbul’un tek Kadın Belediye Başkanı olan Döğücü, “Çalışan annelerimizin, Sağlık çalışanlarının, Şehit annelerimizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Nice sağlıklı Anneler Günü’nde evlatlarıyla birlikte olsunlar. Artık annelerimizin yanına gidiyor, ellerini öpemiyoruz. Korana nedeniyle bu Ramazan da maalesef böyle oldu. Çok daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.