CHP MECLİS ÜYELERİ NEREDE? - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

CHP MECLİS ÜYELERİ NEREDE?

Bu haber 06 Eylül 2020 - 17:21 'de eklendi ve 190 views kez görüntülendi.

CHP MECLİS ÜYELERİ NEREDE?

Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Gurubu Meclis üyelerini görmek için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sancaktepede olması mı gerekiyor?

Meclis ve İnönü mahalleleri için çok önemli olan Eski Sarıgazi Askeri Lojmanları için CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığın Doğa ve Kent Hakları komisyonunun düzenlediği programda Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Gurubu Meclis üyelerinden katılım olmaması tepkilere neden oldu. E5 karayolu üzerinde ki yoğun semtimiz sefaköy escort kadınlarına ulaşabilmek çok kolay. Programa katılanlar kendi aralarında Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Üyelerinin programlar da görmek için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sancaktepede olması mı gerekiyor diyerek konuştular.

 Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Gurubu Meclis Üyelerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe ilçesini ziyaretinde Pandemi döneminin en üst düzeyde olduğu dönemde dahi programlardan eksik olmamaları partililer tarafından illa sayın Ekrem İmamoğlu’nun Sancaktepe den ayrılmaması mı gerekiyor dedirtti.