Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

CHP 39 İLÇEDE YÜKSEK ELEKTRİK FATURALARINA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Bu haber 10 Şubat 2022 - 11:03 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Sultanbeyli’deki Bosna Bulvarı üzerinde bulunan bir ödeme noktası önünde açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, Yüksek elektrik faturaları yüzünden zor durumda kaldıklarını, iş yerlerini kapatma noktasına geldiklerini söyleyen esnafın sorunlarını dinleyen Kaftancıoğlu basın açıklaması eskort yaptı.

39 ilçede aynı anda faturalar hakkında basın açıklaması yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, vatandaşların ve esnafın faturalardan dolayı yaşadığı sıkıntıları dile getirimken Kaftancıoğlu, “İstanbul’da, çok acı ama bir müze açacağız. Ne müzesi açacağız biliyor musunuz? Zam Müzesi açacağız. Sizleri de oraya davet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şu anda İstanbul’un 39 ilçesinde basın açıklaması yaptıklarını dile getiren CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, “büyük oranda fatura ödeme merkezlerinin önünde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. Ve bugünden başlayarak, bu dakikadan başlayarak, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız da burada, CHP’nin bütün kademeleri, zamlar geri alınıncaya kadar sokakta olacaklar. Bugün bütün ilçelerimizde esnaf ziyaretleri yapılacak. Yarından başlayarak Gençlik Kollarımız İstanbul’un 39 ilçesinde zam panosu oluşturacaklar. Vatandaşlarımız o zam panosuna gelip faturasını veya paylaşmak istedikleri ne varsa orada paylaşacaklar. Önümüzdeki günlerde yine zamlar geri alınıncaya kadar hep beraber evlere gireceğiz ve hep beraber siyah çelenk bırakacağımız yerler olacak. Onları sizlere tek tek açıklayacağım. Ve yine önümüzdeki günlerde İstanbul’da, çok acı ama bir müze açacağız. Ne müzesi açacağız biliyor musunuz? Zam Müzesi açacağız. Sizleri de oraya davet edeceğiz. Uzun lafın kısası; biz, vatandaşımızın bu derdini sağır olan kulaklar duyuncaya kadar 7/24, gece gündüz çalışacağız. Ve bu zamların geri alınmasını hep beraber, sizlerin sayesinde sağlayacağız. Ama yetmeyecek, bu faturaları vatandaşa gönderen iktidara ilk seçimde de hep birlikte faturayı keseceğiz diyorum” ifadelerini kullandı.