BUĞRA KAVUNCU, KAZANAN İYİ PARTİ OLACAK - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BUĞRA KAVUNCU, KAZANAN İYİ PARTİ OLACAK

Bu haber 14 Temmuz 2020 - 9:52 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

BUĞRA KAVUNCU, KAZANAN İYİ PARTİ OLACAK

26 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongre öncesi İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, Sancaktepe ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bu web sayfası ile istanbul escort bayanlara randevu almak artık eskisinde daha kolay. 

İBB Gurup Başkan Vekili İbrahim Özkan ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan’ın Sancaktepe İlçe Başkanlığı ziyaretinde hazır bulunduğu, mehter takımı ve meşaleler ile karşılanan İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, “cesur ve çalışkan arkadaşlarımız ile İstanbul’u kazandıklarını, kongre için tüm ilçeleri gezdiğini ve delegeler ile açık açık her şeyi konuştuklarını ve  sonuç ne olursa olsun, kalite ve güçlü kadrolar çıktığını, Sonuç ne olursa olsun İYİ Parti kazanacak” ifadelerini kullandı.   

 

Sancaktepe ziyaretinde Mehteran gösterisi ve kom peti ile karşılama yapılan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, sancaktepe Grup Başkan Vekili Halil Gülyaz, İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, İlçe Delegeleri ve çok sayıda partilinin karşıladığı Kavuncu, “Sonuç ne olursa olsun kazanan İYİ Parti olacaktır. Bu kongreden daha güçlü kadrolar ve daha iyi bir yönetim çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ KAZANACAK

Sancaktepe ziyaretinde parti önünde bekleyen partililere seslenen İYİ Partin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “ İstanbul’un en çalışkan, en mert, en cesur, en fedakâr teşkilatına sahibiz. Bunu neticesinde İstanbul’u Millet İttifakı olarak kazandık. Şimdi İstanbul kongremizde yeniden aday oldum. Tüm ilçeleri ziyaret ederek ilçe yönetimimiz ve delegelerimizle her şeyi açıkça, şeffafça, dürüstçe konuştuk. Ne gördüm biliyor musunuz? İstanbul’da ‘asker delege’ diye tabir edilecek tek bir delege kalmamış. Büyüyoruz, güçleniyoruz arkadaşlar. Dolayısıyla, böyle bir ortamdan, sonuç ne olursa olsun, kalite çıkar, güçlü kadrolar çıkar, iyi bir yönetim çıkar. Sonuç ne olursa olsun İYİ Parti kazanacak” ifadelerini kullandı.

İstanbul İYİ Parti İl başkanı Buğra Kavuncu, parti önünde bekleyen partililere hitap ettikten sonra ilçe binasına geçerek İYİ Parti ilçe yöneticileri ve il delegeleri ile değerlendirme toplantısı yaptı. Kavuncu toplantı sonrası partililer ile fotoğraf çektirerek ilçeden ayrıldı.