AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Bu haber 26 Mart 2020 - 15:50 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Sancaktepe Vefa Sosyal Destek Gurubu 65 yaş üstü büyükler için siparişleri teslim  ediyor.

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüs mücadelesi tüm Türküye de devam ediyor. Kaymakamlıklarda kurulu olan Açık Kapı Merkezlerini İçişleri Bakanlığının genelgesiyle “Vefa İletişim Merkezimizi” çağrı merkezi olarak hizmet vermeye başladı. 65 yaş üstü vatandaşların “Sancaktepe Vefa İletişim Merkezine” gelen siparişleri Kaymakamlık personeli tarafından oluşan ekip ile siparişler teslim edilmeye devam ediyor.

NE YAPSAK AZDIR

İçişleri Bakanlığının Genelgesiyle Kaymakamlıklarda kurulan “Açık Kapı” Merkezleri Koranavirüs nedeniyle vatandaşların çağrılarına ve evden çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü büyüklerin dışarıdaki alışveriş ve diğer ihtiyaçları için “Sancaktepe Vefa İletişim Merkezine” çevrildi. Kaymakamlık personelinin 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıp evlerine kadar ulaştırarak görevlerini yerine getiriliyor.

SANCAKTEPE VEFA İLETİŞİM MERKEZİ

Sancaktepe Kaymakamlığında oluşturulan “Sancaktepe Vefa İletişim Merkezine” 112-155 ve 156 numaralı telefonlarla alınan Siparişleri 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırılıyor.