ATİLLA ÇEBİ GÜVEN TAZELEDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ATİLLA ÇEBİ GÜVEN TAZELEDİ

Bu haber 10 Nisan 2022 - 19:13 'de eklendi ve 301 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Atilla Çebi güven tazeledi.

Sancaktepe Motta Rastaurant’ta gerçekleşen Kongrede Divan Başkanlığını Dr. Abdullah İnan’nın yaptığı Sancaktepe Trabzonlular Derneğinin Kongresinde Mevcut Başkanı Atilla Çebi güven tazeledi.

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Genel Kuruluna Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, Sancaktepe Belediyesi Meclis Başkan Vekili Haşim İskender, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Yeşim Uzuncaok, Sancaktepe Yeşilay Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan, Sancaktepe Kızılay Şube Başkanı Abdülmecit Zengin, Sancaktepe Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Rıfkı Bektaş ve Dernek Üyeleri hazır bulundu.

Sancaktepe Motta Rastaurant’ta yapılan Sancaktepe Trabzonlular Dernek Genel Kuruluda tekrar Dernek Başkanı seçilen Atilla Çebi, “üç yıl boyunca beraber çalıştığımız yönetimimizdeki arkadaşlarıma pandemiye rağmen gece gündüz çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Sancaktepe’deki Trabzonlu hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek için çalışacağız. Her şey Sancaktepe için her şey Sancaktepe’li Trabzonlular için” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Kongresinde tekrar Dernek Başkanı seçilen Atilla Çebi, yönetimini ve Kongreye katılanlar Trabzon Spor Bayrağı ile fotoğraf çekimi ile sona erdi.