AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ YENİDEN REFAH PARTİSİ UNUTMADI -Sancaktepe News

SON DAKİKA

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ YENİDEN REFAH PARTİSİ UNUTMADI

Bu haber 19 Aralık 2020 - 2:28 'de eklendi ve 300 views kez görüntülendi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ YENİDEN REFAH PARTİSİ UNUTMADI

Ülkemizin ve tüm Dünya’nın Covid-19 ile mücadele ettiği bu günlerde Yeniden Refah Partisi, Amatör Spor Kulüplerini unutmadı. Sancaktepe Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz’ı ilçe merkezinde ziyaret ettiler.  

Kanalımıza Abone Olup Videoya Yorum Like Atmayı Unutmayınız

Türkiye’de yaklaşık 500 bin insan geçim kaynağı olan amatör spor camiasın da yaşanan sıkıntıların anlatıldığı ziyarette “hükümetin amatör spor kulüpler konusunda hiçbir çalışmasının olmadığı, belediyelerin, ana muhalefet, siyasi partilerinde çalışmasının olmadığı, Antrenörlerin geçimini sağlamak için midye sattıklarını anlatan yöneticiler spor salonların açık olması, sahalar kapalı olmasını çözemediklerini ve İlçe Başkanı Burhan Artmaz’ın yapmış olduğunuz bu çalışmanın bir kıvılcım olsun” ifadeleri kullanıldı.

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Yaptığı çalışma ile Sancaktepede bir ilke imza atan Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz, “Mart ayından beri Amatör spor kulüplerinin antrenörleri işsiz kaldı. Düzenli maaş alamadıkları için mağduriyetleri var. Bir nebze mağduriyeti gidermek adına böyle bir çalışma yaptık. Bu çalışma Türkiye’de bir ilk oluyor. Yaptığımız bu çalışma ile örnek olmak istedik. Kulüplerimizin bu süreçte yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi için gündeme getirdik. Yeniden Refah Partisi olarak sadece seçim zamanı da değil her zaman halkımızın ve kulüplerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yasin Gezgin

“MİDYE SATAN HOCALARIMIZ VAR”

Amatör kulüplerin yaşadığı sıkıntılara değinen Sancaktepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yasin Gezgin, “Bugün burada sizlerin başlatmış olduğu bu çalışma Sancaktepede yerel iktidara ve diğer partilere bir örnek olur. Mart ayını 15 inden beri bizleri kimse görmedi ve görmekte istemiyorlar. Yaklaşık yedi aydır amatör spor kulüpleri bitik. Ülkemizde yaklaşık 500 bin insan bu sektörden ekmek yiyor. Ne yazık ki hükümetin bu konuda herhangi bir adımı yok. Yerel geldiğimizde belediyenin, Ana muhalefet veya siyasi partilerinde yok. Antrenörler zor durumda. Geçimini sağlamak için midye satan hocalarımız var. Anlayamadığımız salonlar açık. Sahalar açık alanlar ve sahalar kapalı. Sancaktepede bulunan küplüklerimize yapmış olduğunuz bu çalışma bir kıvılcım olur” dedi.

Sancaktepespor Kulübü Başkanı Turgut Daş

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİN 10 AYDIR HERHANGİ, BİR GELİRİ YOK”

Amatör spor kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Sancaktepespor Kulübü Başkanı Turgut Daş, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Burhan Artmaz ve yönetimine Sancaktepede ilk olan bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Amatör Spor Kulüpleri 10 aydır herhangi, bir geliri yok. Yöneticilerimizin, sporcularımız ve antrenörlerimizin gelir kayıpları var ve ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Berhan başkanın yaptığı bu güzel örnek davranış örnek olur ve Türkiye’ni diğer illere de yayılır” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan Keleş

“GEÇİMİNİ FUTBOLDAN SAĞLAYANLAR ZOR DURUMDA”

Koranavirüs sürecin başından beri herhangi bir faaliyet yapmadıklarını dile getiren Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, “çam sakızı çoban armağanı olarak bizleri hatırlayan Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İle Başkanı Burhan Artmaz’a teşekkür ediyorum. Spor kulüpleri yaklaşık 10 aydır herhangi bir çalışma faaliyetimiz yok. Sporu seviyoruz bunun için bu hastalığın bitmesi ve kulüplerden mağdur olan insanlarımızın mağduriyetlerinin bitmesini temenni ediyorum. Geçimini futboldan sağlayan insanlarımız zor durumda” dedi.

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz, Sancaktepe amatör kulüpleri yöneticileri ziyarettinde Sancaktepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yasin Gezgin, Sancaktepespor Kulübü Başkanı Turgut Daş, Sancaktepe Zigana Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Ortadağ Spor Kulüp Başkanı Erdal Bulut, Sarıgazi Spor Teknik Sorumlusu Bekir Arı ve Sancaktepe Yenidoğan Spor Kulübü Başkanı Murat Nazik ile külüplerin Covid-19 sürecinde yaşadıkları sıkıntıları paylaşırken İlçe Başkanı Burhan Artam’a plaket taktim ederken kulüpler için hazırlanan koliler verildi.