ARZU KARAALİOĞLU: SANCAKTEPE, CUMHUR İTTİFAKI İLE DEVAM EDECEK - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ARZU KARAALİOĞLU: SANCAKTEPE, CUMHUR İTTİFAKI İLE DEVAM EDECEK

Bu haber 11 Mart 2024 - 11:48 'de eklendi ve 54 views kez görüntülendi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sancaktepe İlçe Başkanlığı ‘Ayırmadan Ayrışmadan, Canla Başla Sancaktepe İçin’ temalı Ali Kınık konseri düzenledi. Sancaktepe’de Cumhur İttifakı olarak ‘Ayırmadan Ayrışmadan, Canla Başla Sancaktepe İçin’ çalışarak 31 Mart akşamı Cumhur’un mührü ile Şeyma Döğücü’yü tekrar Belediye Başkanı olarak seçecek ve bu eşsiz, kalıcı hizmetlerin ve güven ikliminin devam edecek” ifadelerini kulandı.

 

4 Mart Pazartesi akşamı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı ‘Ayırmadan Ayrışmadan, Canla Başla Sancaktepe İçin’ temalı konsere binlerce Ali Kınık seveni katıldı.  Konsere MHP Merkez yürütme Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Aslan, Engin Akyüz, İl Yöneticileri Halil Tufan,  Cengiz Pehlivan, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı ve Adayı Şeyma Döğücü, MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Turgay Akpınar, BBP İlçe Başkanı Abdulkadir Darel, Sancaktepe Ülkü Ocakları Başkanı Muharrem Taşdemir, Sancaktepe ilçe muhtarları, STK temsilcileri, Sancaktepede bulunan şehit yakınları Salonu dolduran MHP teşkilat mensupları, ülkü ocaklarına bağlı gençler ve çok sayıda Sancaktepe’li katıldı.

‘Ayırmadan Ayrışmadan, Canla Başla Sancaktepe İçin’ temalı Ali Kınık konserinde bir konuşma yapan MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Yerel seçim çalışmaları öncesinde ve çalışmalar kapsamında uygun zaman, uygun ortam aramadan Sancaktepe’de dava arkadaşlarımız ve gönül daşlarımız ile beraber geceleri uyumadan, gündüzleri soluk almadan yüksek fedakarlıklarla mezhebi, inancı, kökeni, yöreleri ne olursa olsun  sıkılmadık el, çalınmadık kapı, dinlenmeyen sorun  bırakmadan vatandaşlarımıza hizmetimizi ve görevimizi üstün gayretle ifa ediyoruz ve edeceğiz. Tam bir inanç ve kalbi rahatlıkla biliyoruz ki İstanbul’u ve Sancaktepe’yi daha da güzelleştirecek, daha da yükseltecek, sorunlarından kalıcı şekilde kurtarıp, yaşana bilirliği artıracak değerli şahsiyetler Sayın Murat Kurum ve Sayın Şeyma Döğücüdür. Slogan belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Sancaktepe’de fırsat bulamayacaktır. Sancaktepe kardeşliğin timsalidir, burada ayrımcılığa yer yoktur, burada aymazlığa geçit yoktur” dedi.

ARZU KARAALİOĞLU: 31 MART AKŞAMI SANCAKTEPE, CUMHUR İTTİFAKI İLE DEVAM EDECEK

Sancaktepe Türkiye’nin her yöresinin kokusuna hakim olduğunu dile getiren Başkan Arzu Karaalioğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı milletimizin her ferdine kucağını açmış ve sinesinde bir araya getirmiştir. Bu ittifakın gönlünde herkese yer vardır. Bizim yüreğimiz herkesi kucaklamaya yetecektir. Bize göre bütün vatandaşlarımız Cenab-ı Allah’ın bir emanetidir. Biz herkesi büyük Türk milletinin saygıdeğer bir evladı olarak görüyoruz ve bu şuur ile hizmete gayret gösteriyoruz. Kesin bir şekilde yüce huzurlarınız da beyan ediyorum; Sancaktepe’nin kalkınmasının temini, dört başı mamur bir halde gelişiminin aksamaması, Sancaktepe’li hemşehrilerimizin hak ettiği imkanlara ve fırsatlara ulaşmaya kesintisiz devam etmesi, Cumhur İttifakı’nın ilke ve hedeflerine ulaşması için her dava arkadaşımızda, her kardeşimizde her yol arkadaşımız da tam bir uzlaşma ve kararlılık vardır. İsmi ile müsamma ve manidar olan Sancaktepe, Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu öz verili, samimi ve ön şartsız hizmet arzusunun, ayırmadan-ayrışmadan birlik ve dirlik siyasetinin yegane sancağı ve temsilcisi olarak 31 Mart 2024 tarihinde tekrardan Cumhur’un mührü ile Sayın Şeyma Döğücü’yü Belediye Başkanı olarak seçecek ve bu eşsiz, kalıcı hizmetlerin ve güven ikliminin devamını sağlayacaktır. 31 Mart seçimlerinde Sancaktepe’miz bizatihi cumhurun zafer tacı olacaktır” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: İLÇEMİZE TAM 18 TANE OKUL KAZANDIRDIK

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Sizlerin bu coşkusu 31 Mart’a kadar bizlere motivasyon olacak. Siz coşkulu, güçlü olun ki biz de o gücü arkamızda hissedelim. Durmadan, yorulmadan Sancaktepe için kentimiz için, ülkemiz için koşturmaya devam edelim. Bu gücü sizlerden alıyoruz. İyi ki varsınız. 5 yıl önce Sancaktepe için çıktığımız bu yolda alnımız ak, yüzümüz pak. Çünkü hiç durmadan çalıştık. Öyle kayak tatili falan demedik. Arkadaşlarımıza çok çalışacağız, ailenizi unutun dedik helalliğimizi aldık cebimize koyduk. Çünkü bu iş öyle bir iş. Bu işe kendinizi feda etmezseniz. Ben buradan başka bir yere zıplayayım diye bakarsanız bu işleri yapamazsınız. Belediyecilik gönül işidir, dava işidir. İnşa etmenin yanı sıra ihya etmeyi de unutmayacaksınız. “Sancaktepe’ye ilk geldiğimiz günlerde kadınların, gençlerin halini görmüştük. Maalesef internet kafelerde vakit öldüren gençler, hanımefendilerin yeteneklerini, kendilerini geliştirecek kursların eksikliği vardı. AK Parti belediyeciliğiyle bu konuda gerekli çalışmaları yaptık. İlk 5 yılımız bunları planlamak ve yapmakla geçti. İkinci beş yılımız bu hizmetleri yukarıya taşımakla geçti. Bize bu birikimleri çoğaltmak ve ilçe geneline yaymak düştü. Şuan da en büyük problemlerimizi tespit ederek çocuklarımızın eğitimi için gerekli çalışmaları yaptık. Bu kapsamda ilçemize tam 18 tane okul kazandırdık. Çocuklar bizim için çok önemli. Onlar sizin bize emaneti. İBB sadece iki kreş yaparken, biz kendi kaynaklarımızla 11 tane kreş yaptık. Milletin bir kuruşunu kimseye peşkeş çekmedik. Hep planlı hareket ettik. Tüm harcamaları vatandaşımızın yararına yaptık” dedi.

 

 

NEVZAT ÜNLÜTÜRK: ŞEYMA DÖĞÜCÜ’YE BİR 5 YIL DAHA KAZANDIRACAĞIZ

MHP Merkez yürütme Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Ünlütürk, “Algı belediyeciliğinin sonu geldi. Bu muhterisin sonu geldi. Genel Başkanımız, zilletin milli güvenlik sorunu haline geldiğini söyledi. Seçimlere 26 gün kaldı. İstanbul Saraçhane’de o nöbeti biz alacağız. Sancaktepe’de de halka hizmet için Şeyma Döğücü’ye bir 5 yıl daha kazandıracağız. İBB dahil tüm ilçelerde iddialıyız. Tüm belediyeleri Cumhur İttifakı kazanmalı. İstanbul dünyanın en büyük Türk kenti. Ama o İmamoğlu ‘İstanbul Ermeni kentidir’ diyor. İstanbul Türk kentidir diye bir türlü diyemedi” dedi.

 

Protokol konuşmalarının ardından MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Sancaktepe Belediye başkanı Şeyma Döğücü’ye Kılıç taktim ederken protokol üyelerine plaket taktim verdi. Döğücü ve Karaalioğlu Sanatçı Ali Kınık’a birlikte çiçek taktim ederken Sanatçı Ali Kınık verdiği konserle salonu dolduranlara keyifli anlar yaşattı.