İYİ PARTİ BİNASINDA'HUDUT NAMUSTUR'PANKARTI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İYİ PARTİ BİNASINDA’HUDUT NAMUSTUR’PANKARTI

Bu haber 17 Ağustos 2021 - 20:20 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

Yasadışı göçmenlerin, sınır yollarından kaçak olarak Türkiye’ye akın akın gelmelerine tepki gösteren ve İstanbul’un farklı noktalarına, ‘Hudut namustur’ pankartı asan genç öğrencilere İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığından destek geldi.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı binasından asılan ‘HUDUT NAMUSTUR’ yazılı pankarta çevreden geçen vatandaşlardan destek aldı.

“HUDUT TABİ Kİ NAMUSTUR”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, “Seçim döneminde ‘beka sorunu’ diye çığırtkanlık yapanlar nerede şimdi? Asıl Beka sorunu, bu düzensiz göçtür. Sınırlarımız delik deşik edilmiş durumda, elini kolunu sallayan geliyor. ‘Hudut Namustur’ pankartı yürekli, kalpleri milli ateş ile atan, duyarlı genç çocukların, vatan sevgisi ile gösterdikleri bir tepkidir. Bizlerde vatanını seven yöneticiler olarak her zaman bu sözün destekçisi olacağız” şeklinde konuştu. Başkan Öztürk, Hudut tabii ki namustur ve o hudutları silah arkadaşları ile birlikte çizenlere minnettarız.” dedi.

NE OLMUŞTU; İstanbul’un çeşitli noktalarına Afganların Türkiye sınırlarından kaçak yollarla akın etmesine tepki olarak “Hudut Namustur” yazılı pankart asan 6 kişi, gözaltına alınmıştı.  ‘Öfkeli Genç Türkler’ imzası taşıyan pankartı astıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 üniversiteli genç, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı.