“BİR MONT BİR BOT” SENDEN OLSUN! Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

“BİR MONT BİR BOT” SENDEN OLSUN!

Bu haber 16 Ekim 2020 - 12:16 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

“BİR MONT BİR BOT” SENDEN OLSUN!

Sende bir çocuk sevindirebilirsin sloganıyla yola çıkan Sancaktepe Spor Kulübü yaklaşan kış mevsiminde Van’daki çocuklara hediye edilmek için “Bir Mont Bir Bot” kampanası düzenliyor.

Sancaktepe Spor Kulüp yönetimi düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile Van ilinin köy okullarında eğitim gören öğrenciler için Sende bir çocuk sevindirebilirsin soğanıyla “Bir Mont Bir Bot” kampanyası düzenliyor.

İlçemizde sportif faaliyetler konusunda yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Sancakteep Spor Kulübü Başkanı Turgut Daş, “kulüp olarak yaptığı Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini eklediklerini, “Bir Mont Bir Bot” kampanyasına spor, siyaset ve iş dünyasından büyük ilgi gördüğünü ve kampanyanın devam ettiğini dile getirdi.

Sancaktepe Spor Kulüp Başkanı Turgut DAŞ

“SENDE BİR ÇOCUK SEVİNDİREBİLİRSİN”

Yaptıkları kampanya hakkında bilgi veren Sancaktepe Spor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “Van ilimizin köy okullarında eğitim gören çocuklarımız için ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası düzenleyerek yaklaşan kışta çocuklarımız üşümesin dedik. Çocuklarımızın yüzlerinde gülümseme, kalplerinde umut eksik olmaması için Sende bir çocuk sevindirebilirsin diyerek bu kampanayı yaptık. Kampanyamıza bugüne kadar destek veren tüm hayırseverlerimize ve bundan sonra desteklerini esirgemeyecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Sancaktepe Spor Kulüp Koordinatörü Yasin GEZGİN

“SİZDE BİR ÇOCUK SEVİNDİREBİLİRSİNİZ”
Kampanyanın Ekim ayının sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Sancaktepe Spor Kulüp Koordinatörü Yasin Gezgin, “İlçemizde ilklerin takımı olarak böylesine önemli önemli bir kampanyaya imza attığımız için çok mutluyum. ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası ile çocukları bir nebzede olsa sevindirmek, yüzlerini güldürebilmek asıl hedefimizdir. Kampanyamız Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Kampanyaya katılarak destek olan arayarak tebrik eden tüm değerli dostlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

‘Bir Mont Bir Bot’ Sende bir çocuk sevindirebilirsin kampanyamız ile bir öğrencinin yüzündeki gülümsemeye ortak olmak istiyorsanız destek olabilirsiniz.

Türkiye Finans Bankası: TR61 0020 6000 4402 5111 9000 01