SANCAKTEPE TEK YÜREK! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TEK YÜREK!

Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş da 7.7’lik depremden 9 saat sonra 7.6’lık depremden etkilenen 11 il için SANCAKTEPE TEK YÜREK!

Bu haber 11 Mart 2023 - 13:49 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Sancaktepe merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık 7.7 ve İlk depremden 9 saat sonra merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan 7.6 büyüklüğünde iki depremlerden etkilenen Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Malatya, Adıyaman, Osmaniye, Kilis ve Elazığ için Tek Yürek oldu.

Tüm Türkiye ve Sancaktepe 6 Şubat pazartesi günü saat 4:17 de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilesinde meydana gelen 7.7 depremle uyandı. İlk depremden yaklaşık 9 saat sonra Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde ikinci deprem ile Sancaktepe Tek Yürek oldu. Yaşanan Depremin ilk saatinden itibaren Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya Belediye Başkanı Av. Şeyma Düğücü’nün koordinesinde Kamu, Kurum, Siyasi Partiler, STK, 19 Mahalle Muhtarları, Hemşehri Dernekleri ve tüm Sancaktepe halkı 11 il için Tek Yürek oldu.

Asrın felaketi için Sancaktepe Tek Yürek! 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık Depremlerin ilk saatinde Sancaktepe AFAT koordinesinde bölgeye çok sayıda ekipman ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Depremin meydana geldiği tarihten bugüne kadar afet bölgesine ilçede belirlenen 3 noktadan devamlı sevkiyat gerçekleştirildi. Deprem bölgesine 4 Vinç 7 Beko Loader, 16 Ekskavatör, 5 mobil Mutfak, 24 Kamyonet, yüzlerce üzerinde çeşitli yardım malzemelerinden oluşan Tır gönderildi.