Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE DE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 17:29 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS GAZETESİ

38 yıl sonra Şampiyon olan Trabzonspor’un şampiyonluk kutlaması yapılan büyük organizasyon ile Sancaktepe de kutlanacak.

30 Nisan akşamı Antalyaspor ile kendi sahasında oynadığı maçla 38 yıl sonra şampiyonluğu ligin bitimine üç hafta kala garantiliyen Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. 5 Mayıs akşamı Samandıra Saat Kulesi Meydanında Sancaktepe Trabzonlular Derneğinin organize ettiği, çeşitli sürprizlerin yanında Hızır Dinçer’in konseri ile şampiyonluk kutlaması yapılacak.

2021-2022 Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un şampiyonluk kutlaması Sancaktepe ve Yeni Kapıda yapılacak olan etkinlikler ile kutlayacaklarını dile getiren Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, “38 yıl sonra Cumartesi akşamı ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğu garantilemenin mutluğunu yaşıyoruz. 5 Mayıs akşamı Samandıra Saat Kulesi Meydanında organize ettiğimiz şampiyonluk kutlamamızda çeşitli sürprizlerin yanında Hızır Dinçer’in konseri ile karnaval havasında gerçekleşecek olan program saat 20.00 da başlayacak. Yapacağımız şampiyonluk kutlamamıza Trabzonsporlu taraftarlarımızı ve tüm Sancaktepe’li hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.