GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Bu haber 07 Temmuz 2020 - 17:33 'de eklendi ve 285 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Gelecek Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığına atanan Murat Şahin’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığına atanan Murat Şahin, Gelecek Partisinin hedeflerini Sancaktepe için yapacakları çalışmaları gazetemize değerlendirdi.

Gemi kaptanlığı yapan ve siyaset ile Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi ile tanıştığını dile getiren Sancaktepe Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Şahin, “bugüne kadar hiçbir siyasi partiye üyeliğim dahi olmadı. Uzun yıllar gemi kaptanlığı yaptım ve şimdi bir şirkette yöneticilik yapıyorum. Siyasette ilk olmam nedeniyle heyecanlıyım. Taze kan olarak geldiğimi düşünüyorum. Sancaktepe de bir şeylerden şikayet etmek için değil, bir şeyleri değiştirmek için geldim. Bunu da ekip çalışmasından geçtiğine inanıyorum. Baskın ve erken seçim olmazsa üç yıl içerisinde Sancaktepe de temas etmedik kimseyi bırakmayacağız”.

Murat Şahin, “Kimsenin yanlışlarına yorum yapmaya da gelmedim. Bu iş doğru nasıl yapılır nasıl organize olunur bunu yapmak için geldim. Diğer partileri rakibimiz olarak değil onlarla işbirlikçi arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Çünkü onlardan çok şey öğreneceğiz” ifadelerini kullandı.